lauantai 20. kesäkuuta 2009

Uusimmat lankani


Moikka!
Tässä viimekertaiset Kip-päivän ostokset Ogelista. Lupasin näyttää ja tässä lupaus.
En tosiaankaan ostanut paljoa, niinkuin kerroinkin. Näitä Sarojahan on ollut nyt kaikilla käynti kerroillani kaupantekijäis lankoina. Oletteko tehneet mitä kyseisestä langasta ja mitä tykkäätte materiaalista? Pompulalanka oli niin houkuttelevan väristä, että oli ostettava. Keeppiähän Susun ohjeella minä ole suunnittellut siitä tekeväni.
Ei valitusta, mutta tilannekatsus vaan sään suhteen. Koko päivä harmaata,koleaa,sateista. Sen verran aurinkopaistetta, Ape kävi miehensä kanssa , jota voi sanoa auringonpaisteeksi. :)
Väsymys ja innostus asioihin on aivan toista luokkaa tällaisena harmaana päivänä.
Jäädäänpä odottelemaan aamua,jos vaikka pääsisisi penkille kahvin ja neuleen kanssa. :)
Terkuin Tupuna!

7 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Kiva on sulla tuo neulomis/kahvittelupenkki. Ulkoilu piristää, tänään on käyty jo kolmesti ulkoilemassa ja nyt illansuussa sää jo selkisi oikein kauniiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Upean väristä pompulalankaa ja tosi kiva tuo keepin ohje.

Sullekin on sitä aurinkoa luvassa viimeistään maanantaiksi, joten sitten helpottaa.

-merja-

Villa Lankala kirjoitti...

Toivotaan sään sallivan ulkokahvittelun ja neulomisen. Sää...on ollut täälläkin huono ja samoin Salossa oli viileää juhannusaattona.

Tuo vaaleanpunainen on ihan sinun värinen. Nykyään kuin näen kaunista vaaleanpunaista lankaa jostain syystä ajattelen sinua.

Minä olen ottanut Nordiasta aina sitä ikävän väristä bucleelankaa kaupantekijäisiksi ja olen miettinyt mitä niistä neulosin. Siinä langan mukana on ohjekkin...?

Hyvää juhannuksen jatkoa!

Seijasisko kirjoitti...

Onpas tosiaan kauniinvärinen toi pampulalanka!Ensiviikolla pääset penkillesi kahvittelemman ja neulomaan, kun sääennuste lupaa lämpenevää!:)

Lettu kirjoitti...

Toivottavasti teilläkin paistaa tänään, niinkuin meillä Ylä-Savossa :)
Kävin jo aamutuimaan kameran kanssa ulkona, äsken täytin ristikkoa "mun penkillä" takapihalla *virn*
Oikein leppoisaa sunnuntaita !

MarjutJ kirjoitti...

Tästä päivästä kai sitten lämpimät alkavat:)

Susu kirjoitti...

Hauskaa jos mun ohje kiinnostaa! Olen tuon ekan jälkeen tehnyt kaikki keepit sillä isommalla koolla ja lanka piisaa siihenkin ihan hyvin. Tuota voisit vaikka neuloa jonain pilvisenä päivänä kun se on aika hauskaa, joskaan ei kovin vaativaa neulottavaa.