perjantai 26. kesäkuuta 2009

Orkidea ihmetystä

Moikka!Alkuperäinen, tai silloin , kun sain kukkasen, tään näköinen. :)Tänään aukaisi yhden kukkasen, mitä suuresti ihmettelen, että on viihtynyt huomassani näin hyvin. Eihän näky ole ollenkaan sama, kuin silloin kotiutuessaan meikälle. Olen kuitenkin iloinen ja hämmästynyt tästä näystä. :)Tällaisia kukkajuttuja täällä helteessä painiskellen. :) Aamuauringosta taas nautiskelin, mutta nyt jo tuntuu, että vaikka vähän pilveilisikin. Lähden kuitenkin ulos varjoon.


Nautinnollista perjantai-iltaa sinulle! Terkuin Tupuna.

4 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Sinun hyvässä hoidossa kukat viihtyvät.
Minun äitienpäiväorkidea kukoistaa tosi hyvin, se on aukaissut kaikki nuppunsa (mutta ei ole kyllä tehnyt uusia, on siihen ehkä vähän liian pimeässä paikassa). Innostuin niin, että ostin toukokuussa toisen mutta erilajisen Lidlistä. No, se on valoisammalla paikalla ja kukkii ja on tehnyt jo yhden uuden nupun ja lisää taitaa olla tulossa. Kiva!
Ihanan lämmintä viikonloppua sinulle:)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, että kukkivat uudelleenkin vaikkeivat ihan yhtä vaikuttavina kuin alunperin.

Oikien lämpöistä viikonloppua!

-merja-

Anonyymi kirjoitti...

Minullakin on orkideoita 2 kpl. valkoinen ja lila, ovat kukkineet joka vuosi runsaasti.Viime vuonna vanhoihin varsiin tänä keväänä tekivät uusiakin varsia, kukkia kummassakin 23 ja lisää on tulossa.Voiko tämä olla mahdollista edes, ihmettelen vaan. Tykkään lukea blogiasi.

- Kaarina

MarjutJ kirjoitti...

Vau, sinulla vain orkideatkin kukkivat! Minä taitaisin tappaa ne alta aikayksikön.