maanantai 15. kesäkuuta 2009

Pelargonia

Moikka!

Eilinen puutarha vierailun ostos. Roikkui silmien edessä sinne saavuttuamme, oli pakko ostaa. :)Lähdimmekin hakemaan kookkaampaa, kaunista amppelia ja siinä se oli. Osti pari unikkoa ja lumihiutaleita neljä kappaletta, niistä kuvia mahdollisesti myöhemmin.


Sama kukkanen, mutta "taikakameralla" näin erivärinen kuva. :)Tuuli on mahtava. Tuntuu, että kuinka kukkaset sun muut kasvit kestävät, jospa. Lämpökin on vaan kympin korvilla. Terassilla oli kaatunut toistamiseen pöydällä oleva korkea ruusu. Pyysin poikaa nostamaan sen seinustalle.
Neuleissa on nyt musta-valkoista ja toisessa helmenharmaata,että sellainen värimaailma tällä hetkellä tikuttelussa. :)
Taksi tulee hakemaan 11.30 fyssarille. Alanpa valmistautua matkaan.
Terkuin Tupuna!

6 kommenttia:

Villa Lankala kirjoitti...

Ihan on sinun värinen pelargoni:) Kaunis!!!

Laitapa osoitteesi minulle sähköpostiin lankalaan@luukku.com , niin laita sinulle jotain aivan sinua ajatellen ja sinua varten värjättyä tulemaan.

Hauskaa maanantaipäivää!

Eila kirjoitti...

"Kamalan" komea pelargonia-amppeli! Sinähän kohta hukut noihin ihaniin kesäkukkasiisi:)

Matleena kirjoitti...

Onpa upea pelargonia! :)

Meillä on ollut tänään aika mukava sää: kova tuuli ja väliin on ropsauttanut sadekuuroja mutta t-paitasillaan tarkenee hyvin. :)

Sipi kirjoitti...

Ihanan iso amppelikukka, onko se tosiaan pelargonia, hieno se on. Mulla on parvekkeelle kans kertynyt kukka jos toinenkin, mutta nuo ilmat on niin vietävän huonot, ettei niistä paljoa nauti kun ei tarkene pitkiä aikoja pihalla istuskella.,no joskopa ne heinäkuun helteet meitä sitten hellisivät :)

Susu kirjoitti...

Ihana pelakka. Myös täällä tullee niin ettei merelle ole asiaa joten pn vaan pakko neuloa:-) Lankojen värimääilma on lähellä pelakkaa...

MarjutJ kirjoitti...

Onpa ihastuttava pelargonia! Jostain syystä en päässyt päivällä ollenkaan kommentoimaan bloggeriin; vuodatukseen kyllä onnistui!?