keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Kysely :)

Moikka!

Tuli tällainen ajatus mieleeni ja ei sitä muuten saa selville kuin kysymällä. Toivon runsasta vastausten määrää.

1.Kuinka eksyit Resoriin?

2. Miksi käyt yllä mainitussa blogissa?

Kukkaset ovat saamiani synttäri kukkasia. Nyt vastailemaan vaan! :)

Terkuin Tupuna!

28 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Ekaksi törmäsin Blogilistan tuoreissa.
Tokaksi sana Resori kiinnosti, itse kävin tänään hihakaupassa. ;)Terkuin Marika

TeSa kirjoitti...

Eksyn aina blogilistan kautta. Resori päivittää usein ja monipuolisesti.
Kivaa blogia on kiva seurata.

Irina kirjoitti...

1. Minä taisin aikoinani tulla blogiisi kurkkimaan orkideoiden perässä!(jos oikein muistan).
2.Ja nykyään käyn täällä aina uuden postauksesi jälkeen. Minulla on tapana käydä iltaisin suosikkilistani postaukset läpi. Blogisi on niin monipuolinen,kiinnostava! Ja ne orkideajutut! Minä kun en saa tuota ensimmäistäkään uudelleen kukkimaan. Juuria ja lehtiä vain työntää(plussaa sekin)!
Lämpimämpää ja aurinkoisempaa kesäkuun jatkoa!

Sinikka kirjoitti...

Blogisi on suosikkilistallani ja käyn aina kurkkii ku päivittyy =)
Ihana kukkakimppu,onnittelut.

seijap kirjoitti...

Olet suosikeissani blogilistalla, ja huomasin taas resorin päivittyneen.

Siksi käyn täällä, kun tykkään käydä kurkkimassa mitä olet tehnyt.

Nyt hyvää yötä.

Äipän touhut kirjoitti...

Kysely:
1.Muistaakseni Villa Lankalan blogissa oli sinun kommentti ja sitä kautta löysin sinun blogisi.
2. Vierailen blogissasi, koska olen kiinnostunut siitä. millaisia käsitöitä sinä teet ja mitä sinä kirjoittelet. Aurinkoista loppuviikkoa sinulle.

Susu kirjoitti...

Huomenta Tupuna!
1. Tulin Resoriin TARKOITUKSELLA tavattuani Sinut ja MarjutJ:n Tampereen käsityömessuilla viime syksynä. Eli en eksynyt:-)
2. Posatauksesi on aina päivän piristys! Kivuista huolimatta jaksat aina olla iloinen ja positiivinen. Sinusta voisi ottaa oppia varmaan moni muukin kuin minä. Ja onhan täällä käsitöitä ja ne orkideat... Kiitos Tupuna!

Ledu kirjoitti...

Minä eksyin blogiisi Kipakan käsitöt-blogin kautta. Vierailen täällä mieluusti, koska täältä välittyy kiva fiilis ;) Lämpimämpiä ilmoja odotellen Ledu

Omppumato kirjoitti...

1. Eksyin blogiin ensimmäistä kertaa neuleblogit sivun kautta.

2. Pidän blogistasi ja siksi käyn täällä aina, kun tulee uusi päivitys :). Kirjoituksesi saavat hyvälle tuulelle.

Seijasisko kirjoitti...

En kyllä muista varmaa miten eksyin blogiisi ensimmäisen kerran. Mahdollisesti MarjuJ:n blogin kautta. Olen käynyt kyllä blogissasi varmaan melkien alusta asti.

Käyn blogissasi kivojen käsitöittesi ja kukkiesi takia...ja ollaanhan me aika hyviä blogituttuja muutenkin, kun ollaan Tampereen messuilla tavattukkin.:)

leenuliini kirjoitti...

Nyt en enää muista mistä blogiystävyytemme on alkanut, mutta olet suosikeissani ja käyn aina välillä kurkkaamassa käsitöitäsi ja muita juttujasi. Mukavaa torstaipäivää!

Eila kirjoitti...

Muisti on huono...oliskohan ollut sen kävijämääräkyselyn tiimoilta kun satuin tänne tulemaan ja olen siitä lähtien ollut vakiokävijä, on kiva käydä täällä kurkkaamassa kuulumiset!

Kirsi kirjoitti...

Taisin löytää tänne blogilistan kautta. Ja sitten jäinkin kiinni. Täällä on aina mukava piipahtaa.

Pelagia kirjoitti...

Resoriin en eksynyt, vaan tulin hyvin tarkoitushakuisesti tavattuani sinut, Tupuna, Korialla neuletapaamisessa. Sinä virkkasit silloin oranssia ET-kassia... =)Siitä asti blogisi on ollut suosikkilistallani, ja käyn aina lukemassa uusimmat kuulumiset, kun blogi päivittyy. Jaa miksikö? Luen mielelläni juuri sellaisia blogeja, joiden kirjoittajan olen joskus itsekin tavannut. Ja täällä käydessäni minulle tulee aina vaikeasti selitettävän hyvä ja lämpöinen olo - tarvitaanko siihen oikeastaan sen kummempia perusteluja?

Samma kirjoitti...

1. Tällä kertaa tuli google readerin kautta, en muista miten eksyin ihan ekaa kertaa.

2. Readeri ilmoittaa päivityksistä ja näinollen käyn aina kurkkimassa :) Käsityöt toki kiinnostaa eniten, mutta kyllä sitä muustakin mielellään lueskelee :)

Sinikka kirjoitti...

1.En kyllä muista mistä eksyin ensinmäistä kertaa tänne,mutta nykyää käyn aina kun olet päivittänyt,sillä olet suosikkilistallani.
2. Blogisi on monipuolinen ja kiinostava siksi tykkään käydä täällä:)

intsu kirjoitti...

Varmaan jonkun toisen blogin kautta tulin ekan kerran. Tottahan se on täällä käytävä,kun täällä on usein tapahtumia. Kiitos tästä blogista,kiva käydä.

Matleena kirjoitti...

Oi oi, kun kysyt vaikeita! ;) Enhän minä enää muista, miten sinut löysin. Minusta tuntuu kyllä, että ainahan minä olen täällä käynyt. ;D Ja siksi käyn, kun tykkään sinun blogista!

Kangaskasa kirjoitti...

En muista mitä kautta tänne alunperin olen tullut, mutta jäädäkseni tulin :) Eli aina katson päivityksesi.

Ihana kukkakimppu!

SatuU kirjoitti...

Enpä muista mitä kautta tänne pääsin. Mutta aina käyn lukemassa, kun googlereader ilmoittaa päivityksen. Olen vaan niin luvattoman laiska kommentoija....

Mette aka mettuska kirjoitti...

Olet jäänyt minulle vakkariksi eli syötteenlukijalla katselen päivityksiäsi. Taisit sinä vierailla eka minun blogissani =)
Käyn täällä , koska blogisi on mukava, päivittyy usein ja täällä on paljon ihania käsitöitä ja kukkasia.

teisa kirjoitti...

Listan kautta käyn. Mukava seurata.

sartsa kirjoitti...

No höh! Menin taas tonne blogilistalle ja katoin, et hirmu lista päivitettyjä blogeja. En koskaan ehdi/ malta kaikkia kerralla lukea, joten nappailen sieltä vaan joitain, jotka luen useammin. Tämä on yksi niistä.
Ja sen alunhan siä tiiätkin, eli Korialla nähtiin jne.
Kiva kysymys sinänsä. Kyllä sitä aina miettii, että ketähän blogissa käy, kun aika pieni osa kuitenkin kommentoi käydessään.

MarjutJ kirjoitti...

Taisit ensin kommentoida blogiini ja tulin sitten vastavierailulle - ja jäin. Sittenhän me jo tavattiinkin Heinissä eka kerran.

Minna kirjoitti...

Törmäsin Resoriin sen jälkeen kun olin törmännyt sinuun. Tai siis olit ekaksi kommentoinut minulle ja sitten jo nähtiinkin jne. Kai sitä voisi sanoa, että tuttuja ollaan :)

Käyn täällä kun sinulla on niin vaihteleva tämä blogi eli on neuleita ja kukkia ja kaikkea muutakin. Ja etenkin pidän tiheästä päivittämisestä. Vaikken ehdi joka päivä itse blogeja selaamaan, niin tykkään siitä, että päivityksiä tulee usein. Kyllä tuntuu joskus kuitenkin nololta jättää näitä kommentteja kamalan myöhään päivityksen jälkeen, vaikkei kai sillä mitään merkitystä ole. Tämä on kiva blogi. Ja tietty sekin on kiva kun 'tunnetaan oikeasti', niin nämä tarinat on jotenkin läheisempiä. Pitäisi kyllä kommentoida useammin, mutta myönnän olevani kovasti laiska kommentoimaan. Sekin harmittaa.

AnneM kirjoitti...

minäkin tulin tänne sen jälkeen kun oltiin livenä tavattu ;) Tykkään lueskella kuulumisiasi, ja muutkin kuin käsityöasiat ovat kivoja.

Nelmi kirjoitti...

Muistaakseni minut tänne houkutteli tämän Resorin kirjoittaja kommentillaan :)
Täällä on aina kiva poiketa lukemassa mukavia asioita. Katselemaan kauniita käsitöitä ja nyt kesäkukkia. Usein täältä saa jopa innostuksen omiin tekeleihinsä:)
Kiitos, että pidät blogia ja jaat osaa elämästäsi meille muillekin:)
Myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut!

saris kirjoitti...

Luen kaikki Finnish Knit blogs -blogit. Tosin aina myöhässä, kun millään ehdi lukea ajallaan. Niitä on paljon. Yleensä olen kuukauden jäljessä.