perjantai 12. kesäkuuta 2009

Kukkasia

Moikka!

Jatkoa eilen kuvattuna. ;)

Ekaks tulikin tää kukkanen minkä nimeä en tiedä. Kertokaapa. :)


Pionin kukkanen avonaisena. Eiköhän sateet ala, kun pioni alkaa kukkimaan. Yleensä käy näin.


Koko pensaasta kuva. Mulla ei ole kuin tää ja pinkin punainen pioni. Ovat varmaan ainakin 20 vuotta vanhoja ja olleet samassa paikassa.Terassin ulkoseinällä betuniaa ja lobeliaa. Koriamppelin ostin viime kesänä ihastuttuani puutarhalla siihen.


Marketta ja Bekonia. Helle, se tään kesän ainoa ruskisti vähän punaisia kukkasia, mutta kyllä se siitä taitaa kuitenkin vielä päästä eloon.

Sinisiä orvokkeja laatikossa.
Eipä tässä tään enempää. Täytyy mennä maate, että jaksaa aamulla nousta ja lähteä kohti Hesaa, Ogeliin suuntaan kulkuni.
Terkuin Tupuna!
13 kommenttia:

Kiki,purkaja kirjoitti...

Nimetön kukkasi on kultatyräkki.
Hyvää KIP-päivää!

Matleena kirjoitti...

Voi sielläkö jo pionit kukkivat! Eilen katselin juuri meidän pioneja, että on niin pienet nuput, ehtinevätkö edes kukiksi asti kehittyä kesän aikana.
Suloisen värisiä nuo siniset orvokit! :)

Mukavaa KIP-päivää sinne Ogeliinkin! ;)

intsu kirjoitti...

Oi,oi kuinka sun kukkaset ovat ihania. Pioni on juuri minusta yksi kauneimmista kukista. Jaa ,että pitäis kertoa sen yhden kukkasen nimi... No hmn.. se on tuommonen,semmonen,tämmönen! Siinä minun kukkien nimitietous:D

sartsa kirjoitti...

Kyllä neulominen työstä käy! Pitää jopa aamulla nousta aikasin, että ehtii!
Miä neulon julkisesti vaan meiän kiikussa.

Eija kirjoitti...

tuo yläkuvan kukka saattais olla ruusujuuri mikäli oikein muistan, tai sitten se on jokin muu. Mulla on pari samnalaista palloa.

MarjutJ kirjoitti...

Oliko Ogelissa mukavaa? Tänään en ole neulonut julkisesti enkä salaisesti:) Laitoin sinulle postia:)

Minna kirjoitti...

Se eka kukkanen on ruusujuuri. Sen juuri kuulemma tuoksuu ruusulta, mutta en ole ikinä nuuhkinut :)

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Minustakin kasvi on ruusujuuri. Kannattaa käyttää hyödyksi, tietoa käytöstä löytyy osoitteesta http://www.herbosus.fi/rjInfoa.htm

Pihla kirjoitti...

Ja sateethan ne alkoi:) Tai onhan niitä ollut jo pitkään.

Villanne kirjoitti...

Kauniita kukkakuvia! :)

Kyllä tuo kukka on ruusujuuri.

Susu kirjoitti...

Täällä saaristossa tuli yöllä vettä kaatamalla, joten sun pioni ennusti oikein! Mulle kaikki tuntemattoman kukkaset on rysanteemeja ja kaikki tuntemattomat puut poppeleita:-) Kivaa päästä ihanilemaan sun kukkakuvia - omat istutukset kun ovat jo vainajia lähes kaikki:-(

Aino kirjoitti...

Kiitoksia kommentista, täältähän löytyi ihania kukkasia:)

Nelmi kirjoitti...

Tuota nimetöntä kukkaasi en tunnista. Väitän kyllä moisen jossain nähneeni, mutta kun harvapäinen olen niin eihän siellä nimet millään pysy jos kukka ei omassa penkissä nökötä.
Nuo punaiset pionit ovat todella kauniin punaisia! Mikä mahtaakaan olla niiden koko nimi, muistatkos? Itselläni on vain sitä vaaleanpunaista ja sitten alku "kiinanpionista" mutta se ei ole vielä kukkinut. Tänään aamulla katselin sitä penkkiä ja ymmärrän hyvin miksi se ei kuki, se ressukka on hautautunut kaikkien muiden alle piiloon. Olisi kai aika tehdä asialle jotain. Täällä on tänäänkin ollut juuri ja juuri 12 astetta keskipäivällä ja taivas niin paksussa pilvessa, että on ollut ihan hämärää. Yöllä ukkosti ja satoi kaatamalla, siksi kai se kukkapenkkikään ei nyt tänään sen enempää kiinnostanut;)
Siunattua viikonalkua sinulle, toivottavasti se kesäkin saapuisi:)