keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Minäkö?

Moikka!

En ole lankakauppias, mutta lankaa aika omistan aika paljon. :)

Tämän Rakkaalta siskoltani saaman kirjan mukaan äskeinen lause. Oletteko lukeneet ja mitä tykkäsitte?

Illasta kotiusin sairaalasta. Enkelit eivät tainneet olla mukanani tai sitten joo. Saa nähdä, mutta nyt on silmät pussilla ja vähän väliä täynnä kyyneleitä. En vielä ainakaan jaksa kertoa tämän enempää, mutta Eteenpäin vaan: sanoi mummo lumisateessa. :(

Kipukoukkuhan se edellisen postauksen kuva on. Kiitos koukun lahjoittajalle ja kukas muu, kuin Ape on ollut asialla. :) Kiitos kaikille arvanneille ja kommentoijille, kiva lukea arvauksianne.

Nyt Leivon leipää haukkaamaan....

Terkuin Tupuna!

15 kommenttia:

Kolmasnainen kirjoitti...

Voimia tervehtymiseen!!
Kirjasta sen verran, että ostin tuon itselleni viime syksynä Kreetan lomareissun viihdykkeeksi ja tykkäsin kyllä kovasti!! Mahtoi muut matkalaiset, saati hotellin henkilökunta ihmetellä kun vitivalkoinen suomalaisnainen istui puun alla (uikkareissa sentään) ja luki nenä kiinni kirjassa kaiket vapaahetkensä :D Loppuratkaisu ehkä ei ollut mieleeni, mutta kokonaisuudessaan kirja oli oikein mukava, suosittelen siis lukemaan sen!

seijap kirjoitti...

Voi, voimia ja jaksamista sinulle.

Minä luin kirjan, en niin erityisesti innostunut. Neulojan yleissivistykseen kuitenkin taitaa kuulua ;-). Jatko-osahan on jo tulossa kirjaan, joten nyt on oikea aika lukea kirja.

Susu kirjoitti...

Voimia sinulle Tupuna!

Kirjoissa on se hieno puoli, että niiden avulla voi hetkeksi unohtaa arjen ja elää ihan muuta elämää.

Sain tuon kirjan joulupukilta toissajouluna ja ahmin heti alusta loppuun. Kiva kirja jos ei nyt niin kovin ihmeellinen.

Mari kirjoitti...

Paranemista ja jaksamista!

Olen lukenut tuon kirjan, ja minusta se oli sellaista mukavaa kevyttä luettavaa. Itselläni ei ollut kirjan suhteen mitään odotuksia, ja kun ei ole odotuksia niin ei voi pettyäkään. :) Ei ollut mikään "suuria tunteita herättävä" lukunautinto, mutta ei kaikkien kirjojen tarvitse ollakaan. Sanoisin kuitenkin, että kannattaa lukea!

Villa Lankala kirjoitti...

Tervetuloa takaisin!

olenkin odotellut täällä jännittäen postaustasi. Hmm, toivotaan jotain joka kuivasi kyyneleet ja katsellaan kaunita asioita kuten lankaa ja kukkia.

Pieni lankakauppa...alkaa muodostua ihan huomaatta, kun kuljettaa jokaisesta neuletapaamisesta pienen pussukan lankoja kotiin. Näin minulle on käymässä;)

Voimia, jaksamista! Täältä hellä halaus ja lämpimiä ajatuksia sinne ja jätin posteljoonille jotain muutakin sinne lähetettävää. Toivottavasti pidät.

Anonyymi kirjoitti...

Minä tykkäsin kyseisestä kirjasta, siinä oli tosi paljon kivoja juttuja vaikka kaikki ei ihan niin mennytkään miten itse olisi ajatellut.

Lähetän täältä virtuaalisen nessun sulle ja oikeastaan laitan koko paketin ja mukaan vielä olkapää jota vasten voit itkeä sekä empaattiset korvat kuuntelemaan! <3

-merja-

ledu kirjoitti...

Minäkin olen kirjan ostanut ja lukenut.Tosi koskettava tarina ja hyvin kirjoitettu. Nenäliinat sain ottaa esille. Sinulle jaksamista paljon - sairaalassa "juokseminen" on hyvin raskasta. Oman lapseni kanssa kävin puoli vuotta sairaalassa melkein viikottain ja yhteen suuntaan istuimme taksissa 370 km :(

MarjutJ kirjoitti...

Iso rutistus sinulle ja jaksamisia! Luin kirjan, muttei ihan ollut minun mieleeni. Siitä ainakin piti tehdä elokuva, mutten tiedä, onko valmistunut.

Omppumato kirjoitti...

Voimia sinulle!
Minulla on tuo sama kirja itselläni ja olen lukenut. Pidin kyllä.

AnneM kirjoitti...

voimia sinulle Tupuna!

Samma kirjoitti...

Voimia kyyneleiden keskelläkin <3

Anonyymi kirjoitti...

Tuula rakas. Kaiken mahdollisen voiman ja urheuden toivon sinulle, ihanalle tädilleni.
-jonna-

Seijasisko kirjoitti...

Hyvää Juhannusta ((((((Tupunalle))))) ja koko perheelle!<3

Kangaskasa kirjoitti...

Halaus ja voimantoivotus sinulle! Rauhaisaa juhannusta!

Hepsi kirjoitti...

Voimahali sinulle Tupuna! Toivottavasti kaikki kääntyy lopulta parhain päin!

Minulla on noita kirjoja kaksikin kappaletta, mutta vielä en ole niitä tai sitä saanut luettua.