torstai 11. kesäkuuta 2009

11.06-09 kuvattuja kukkasia

Moikka!

Kuvasin tänään kukkasia pihamaalta.

Korallikeijutkin alkavat availla kukkasiaan. Tykkään tästä kukkasesta sen ylväyden vuoksi. Kukkaset ovat pieniä, mutta herkkiä ja kauniin värisiä.

Vuohenjuuria, joitten aika alkaa olla ohi.


Pelliksiä, kivoja"nappikukkia". Nämä täytyis jakaa syksyllä, jotta kukkisivat taas keväällä. Toinen juttu minkä takia jako,tahtovat kuolla talvella, jos syksyllä hommat unohtuu tai muusta syystä jäävät. :)


Lemmikkejä, muutama niittyleinikkikin joukkoon pyrkii. :)
Orvokkiamppeli tammen oksalla keikkumassa. :) Huomenna vois vaikka katkoa kuolleita kukkasia pois. :)Kalle viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä. Sylillinen lobeliaa metsien kunikaalla rutistuksessa. :)
Kiitoksia kauheesti edellisen postauksen vastauksista, oli mukava, kun noin monikin vastasi. :)
Terkuin Tupuna!

9 kommenttia:

intsu kirjoitti...

Kauniita kukkasia ja tuo Kalle on ihana:)

Matleena kirjoitti...

Vai on Kalle nyt saanut lobelioita syliinsä! Puolangalla on eräässä portin pielessä lähes samanlainen karhu ja sillä oli viime vuonna samanlaisia kukkia kuin Kallella - saapa nähädä, millaisia sillä on tänä vuonna. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Voi, ompas Kalle niin upea kukkasineen, oikein tykästyin.

Minäkin olen viimein palannut mökkireissulta, mutta mitään viestityksiä en ole saanut hoiddetuksi ajantasalle, onneksi ehdin sentään blogiviestisi käydä lukaisemassa.

-merja-

Mette aka mettuska kirjoitti...

Kauniita kukkasia. Minä kuvasin tänään paljon luonnonkukkia ulkona, ajattelin niistä tehdä lapselle itse tehdyn kukkakirjan =)

leenuliini kirjoitti...

Voi kuinka kaunis onkaan tuo keltainen orvokkiamppeli!

Seijasisko kirjoitti...

Tulin just "Intsun pihamaalta" ja kaunista on teidänkin pihalla!:)

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Oi oi, mä rakastan korallikeijunkukkia!
Olen niitä kahteen otteeseen istuttanut kukkapenkkiini. Siinä sitten leviävät ja rehottavat ja muutaman vuoden kuluttua ovat kuolleet. Tänä kesänä taidan taas etsiä niitä käsiini.. ;oD

sartsa kirjoitti...

Tohon pellisjuttuun on vielä pakko kommentoida. Toin sitä paakkuna kerran äitiltä ja sit se kasvo minul kukkapenkissä. Annoin siitä pienen palan tutulle ja sit se onneton alkupaakkukin kuoli!
Nyt on jostain ihmeestä lentäny meiän tallin taakse siemeniä ja siellä on n. lapion leveydeltä pelliksiä! Onneks muistin sanoa niistä pojalle, ennenku se ehti vetää leikkurilla yli.
Meiän sukulaisilla on ihan järjettömästi niitä pihalla ja ne tekee niistä oikein semmosia kuvioita leikatessaan pihanurmea. Esim. kerran oli salmiakkiruutuja, jotka oli sisältä pelliksiä.

Minna kirjoitti...

Nättejä kukkkia! Mun pitäisi myös kuvata omat kukat ja päivittää blogiin. Mutta tänäänkin kuvailin vain Toivoa <3