tiistai 23. kesäkuuta 2009

Kukkasia ja Enkeleitä

Moikka!

Aurinkoista päivää. Porottelee oikein kesäisesti. Olin aamulla vajaat kolme tuntia ulkona auringossa. Nyt iltapäiväksi on annettu UV-säteily varoitus, niinpä minäkin pysyttelen poissa keskipäivän auringosta. Ape soittelikin aamulla niinkuin Ukkelinikin varoittaakseen meikää. :)

Poika meni tädilleen Hesaan ja risteilevät tänään Tallinnaan. Kuva tuli laivalta lähtötunnelmista. Reppu näkyi olevan selässä, kai sieltä on meininki jotain ostaakkin. :)

Kuvassa oleva orkidea on tammikuussa M:n antama synttärilahja. Silloin kukkaset eivät kestäneet paljon mitään aikaa, mutta nyt on niin iso,loistava, kauniin värinen kukka.
Enkelin olen saanut toukokuussa nimpparilahjaksi naapurin rouvalta ,hän tekee itse tiffanytöitä. Pieni, vaaleanpunainen Enkeli piilossa, on siskoni lahjoittama onnenenkeli. :)

Nyt päiväkahvin keittoon ja pihalle...mutta varjoon. :)

Terkuin Tupuna!

8 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Kaunis on kukka ja enkeli myös! Kuinkahan minun käy, kun pitää iltapäivällä ajella pyörällä kotiin.

Mette aka mettuska kirjoitti...

Sulla menee kohta 40000 rikki, hienoa! Kauniit on enkelit ja orkidea. Paljon voimia sinulle halauksen kera.

tuikkunen kirjoitti...

Kiitos kun kävit vierailulla :)
Kaunis on orkidea ja enkeli myös. Meilläkin on muutama samantapainen, saatu joskus lahjaksi.

Matleena kirjoitti...

Ihania enkeleitä ja kauniin värinen orkidea! :) Minulla kaksi vanhinta orkideaa tekee kukkavartta, toisessa jo nuppujakin. Jännää! :D

Sartsa kirjoitti...

Mitenkäs minulta on tommoset varotukset menny ihan ohi!?!
Nyt tietysti säteilen tai jotain. No ei kun olin töissä. En kyl oikeesti kuullu. Onkohan niitä usein?

Edina kirjoitti...

Tosi kaunis enkeli! Lisäsin sinut listalleni. Kivalta näyttää sinun blogissasi. Olet tosi taitava neuloja. (aina kadehdin, kun itseltä ei neulominen onnistu...)

Irina kirjoitti...

Kaunis on taas orkideasi! Minäkin tykkään noista tiffany-enkeleistä. Muutama minullakin niitä on ikkunassa! Lämpimiä kesäpäiviä!

Anonyymi kirjoitti...

Upean värinen orkidean kukka ja enkelitkin on kauniita.

Mä lähden vanhempieni mökille palamaan enkä mitään säteilyvaroituksia edes kuuntele, tosin kovin pitkään en pysty auringossa olemaan muutenkaan. Palaan Resoria tavaamaan parin päivän päästä.

-merja-