sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Kesäpäivänseisaus

Moikka!

Tänään on ollut oikein juhannus sää. Ihanan aurinkoinen päivä. Aamulla pääsin penkilleni neulomaan ja nauttimaan kahvituokiosta. Olen ollut kymmenestä viiteen ulkona, koko päivän.
Grillattiin ja syötiin terassilla, taitaa olla eka kerta tänä kesänä. Niinä muutamana aurinkoisena päivänä ei ole muuten sopinut kuvioihin.


Kuvaajani kuvasi päivänliljaa. Nuppuja on paljon. Harmi vaan,että kukkanen kestää tosiaankin vaan sen yhden päivän.

Ensimmäinen auennut kukkanen. :)


Nimipäiväkseni saamani ruusu. :) Vaikuttais kukkivan, kun muistaa vaan kastella. Ruusu ei kestä liian kovaa kuivumista.
Otsikossa mainitsinkin,että valoisuus kääntää kasvonsa taas talvea kohti. Hitaasti,mutta varmasti. Kuitenkin.......vielä on kesää jäljellä........
Aurinkoisiin näkemiin ja hyvää alkavaa vikkoa sinulle!
Terkuin Tupuna!


5 kommenttia:

äiti-puffa kirjoitti...

Ihanaa, kun tänään on ollut näin upea ilma, ihan on mielikin virkistynyt koleiden päivien jälkeen. Minä kyllä kaipaan oikein kunnon lämpimiä kelejä, parasta olisi kun öisin sitten sataa ropsauttaisi.
Ihania kukkia sulla puutarhassa seurana.
Kysyit Pikkupuffan hatusta. Lähtökohtana oli tämä ohje: http://laughingpurplegoldfish.blogspot.com/2008/01/adorable-ruffles.html
mutta kun lanka oli aika paljon ohuempaa, niin saihan niitä kerroksia koukuta aika paljon enemmän. Onneksi oli käyttäjän pää aina lähellä, niin sai sovitella. :)

Matleena kirjoitti...

Meilläkin oli tänään vähän lämpimämpää, mutta tuuli oli aika viileä eikä T-paidassa kauan viitsinyt kuistilla istuskella.

Päivänliljat ovat ihania kukkasia, tuoksuvatkin niin ihmeen hyvälle. Minulla oli edellisessä pihassa, mutta ei täällä ainakaan vielä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Tänään ihmettelinkin hiukan ennen puoltayötä miten on niin valoisaa, ettei monena päivänä edes keskellä päivää, mutta muutama viikko eteenpäin niin tällaiset yöt on mennyttä jälleen, kesää toki on vielä paljon jäljellä.

-merja-

MarjutJ kirjoitti...

Tänään onkin jo aika lämmin. Hiki pursusi, kun ajelin aamulla pyörällä töihin.

Susu kirjoitti...

Että osasikin päivänlilja avata ensimmäisen kukkansa juuri kesäpäivänseisauksen kunniaksi! Kyllä se lämmin nyt alkaa kun meikäläinen palasi lomalta töihin...