sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Prinsessan jalansuojukset :)


Moikka!
Pepposelle samasta langasta kuin mekkokin, sukat. Mallikuvio on myös leninkiä jäljettelevää. Yritin tehdä ja ajatella muka kavennuksiakin prinsessan jalkaa mukaellen. :) Puikot n:o 3 ja silmukoita 30. Neuloin bambuisilla sormikaspuikoilla, siten silmukat pysyivät puikoilla.
Bambusta puheen ollen, eilen siskoni aloitti virkkaamaan Ogelissa torkkupeittoa. Hän lähti työhön kyseisellä nelosen koukulla, mutta oli niin oudon ja hankalan tuntuista virkkiä eka kerroksella, että perinteiseen koukkuun oli palattava. Kuulema työn edistyessä bambukin pelitti, mutta viime hetken tietoa minulla ei olekkaan.
Lanka Maailmassa olin Kippailemassa...(pikkuisen lankaakin) tarttui mukaan, mutta siitä myöhemmin.
Tänään on oikein harmaa, tuulinen, kolea sää +13c. Puutarhalla käydessämme puutarhuritar oli erittäin miellissään säästä, eilinen oli kuulema tuskaa kasvihuoneella.
Hyvää sunnuntaipäivän jatkoa toivottelee Tupuna!

6 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kauniit sukat!

Villa Lankala kirjoitti...

Eilen vielä puikoilla ja nyt valmiina:) En minä vaan eilen tajunnut noiden sukkien yhteyttä mekkoon. Kivan setin prinsessa saa:)

Eilen oli tosi lämmin päivä. Siellä Nordiassa oli ihan sopivan viileää, mutta sitten myöhemmin siellä puistossa oli too-si lämmin.

Hauskaa sunnuntaipäivää sinne!

Inkeri kirjoitti...

Voi kun nätit sukat.

Omppumato kirjoitti...

Ihanat sukat!

MarjutJ kirjoitti...

Söpöt sukat! Täällä on aurinkokin pilkahdellut aina välillä ja pystyin peräti kitkemäänkin lyhythihaisella.

Anitta kirjoitti...

Ogelissa oli oikein mukavaa, samoin Priiman vieressä puistossa.