maanantai 21. huhtikuuta 2008

Virkattu huivi

Moda 2/2008 lehden ohjeella virkattu huivi. Lankahan on Wetterhoff Sivillaa ja tein aivan ohjeen mukaan. Tykkäsin työstä, mutta taas alkuun pari eri kertaa yritystä:-) Ekalla kertaa koukkukoko oli väärä ja toisella kertaa huomasin ottavani silmukan ketjukaaren keskeltä, kun piti ottaa kinteästä silmukasta, tällaisia mokia.... Näistähän selvitään:-)

Uusi asia mulle, pingotus,,, tarviihan laittaa "muutama" nuppineula:-) Tulos on kyllä sitten aherruksen arvoinen. Olen yleensä höyryttänyt, mutta tässä tuli varmaan parempi lopputulos pigotuksella.

Kaunis keväinen päivä, aurinko paistaa tällä hetkellä. Äskettäin kitkin yhden kukkapenkin vaikka kunto ei antaisikaan myöten. Raatona tässä kirjoittelen tätä, mutta mieli virkistyneenä. Kunhan R tulee kotiin täytyy viedä penkkiin multaa, niin jospa pellikset alkaisivat kohta kukkimaan:-)
Ps. Vielä monta kukkapenkkiä jäljellä, katsotaan kuinka muijan käy,,,,

Aurinkoisen keväisin terkuin hyvää alkavaa viikkoa toivottelee Tupuna!

14 kommenttia:

lettu kirjoitti...

Ihastuttava huivi :)

Palaga kirjoitti...

Kaunis huivi!
Minäkin yritin tuota huivia virkata, mutta toisen reunan isompi silmukkakaari häiritsi silmää. Ehkä siihen pitäisi virkata vähemmän silmukoita, ohjeesta poiketen.

Kukka-75 kirjoitti...

On kaunis huivi! Parempia oloja...

MarjutJ kirjoitti...

Hyvää alkanutta viikkoa sinulle ja nätti on huivi.

Hepsi kirjoitti...

Valloittavan ihana huivi!

Intsu kirjoitti...

Ihanan pehmoisen näköinen kaunis huivi! Minä myös tässä olen ollut pihamaalla. Puolet pihasta haravoinut ja yhden kukkapenkin putsasin, Nyt en ole varma olenko mä hengissäkään. Just sama,en tahdo pystyä tekemään vointini puolesta paljoakaan,mutta yritetään vähän päivässä,paljon viikossa.

Intsu kirjoitti...

Ihanan pehmoinen ,kaunis huivi tuli! Minä myös juuri tulin pihamaalta ahertamassa. Puoli pihaa haravoin ja yksi kukkapenkin siivous ja nyt on kipee olo. Vointini puolesta en paljoa pysty,mutta vähän päivässä ja paljon viikossa:) Tsemppiä sullekin.

Tiinuli kirjoitti...

Olet tehnyt tosi kauniin huivin!
Toivottavasti olosi paranee!

Tanja kirjoitti...

Blogissani on sinulle jotain....

Tanja kirjoitti...

Blogissani on sinulle tunnustus

Seijasisko kirjoitti...

Kaunis huivi.Kirjajuttu sai uuden käänteen.

Annika kirjoitti...

Onpa kaunis huivi, pingotus tekee yleensä ihmeitä. Olen vähän laiska siinä hommassa, bloggaaminen on selvästi parantanut tilannetta...

Matleena kirjoitti...

Kauniin huivin olet tehnyt! Värikin on minun mieleinen.

Siellä saa jo kukkapenkkejä siivota - meillä menee siihen vielä jonkin aikaa. Mielenkiinnolla odotan, mitä pihastamme löytyy.

Hyviä vointeja sinulle!

Kirsi kirjoitti...

kaunis huivi.