perjantai 18. huhtikuuta 2008

Hiirulainen

Pientä, pientä, mutta sievää:-)
Hiirulainen valmistuu nopsaan. Mallia olen katsonut täältä Marin jämälankasiilistä. Kiitos Mari ohjeesta! Niinpä niin siilistä. Ei näytä ollenkaan siltä, kun ei ollut ruskeaa lankaa, hellyttävä on otus kuitenkin:-)
Ajattelin ensin, että omin sen neulatyynykseni niinkuin tässä alkuperäinen idea on. Lähetin kuitenkin Kullannupuilleni. Mulla oli kaksi erilaista, joten molemmille omat. Illalla sain puhelinsoiton, että on ihana ja voisitko tehdä lisää, että olisi kymmenen hiirtä:-) Väritoivomuksetkin tuli sellaiset joita lankoja mulla ei ole, mutta käy kuulema muunvärinenkin,,, No tänään vien yhden uuden ja täytyyhän näitä tässä keväänkuluessa varmaan useampi tikutella, että saavat hiiriperheen kasaan!

Nyt lähden postiin hakemaan Knit Picks Harmony-settiä, jos se olisi siellä. Eilisen soiton perusteella annettiin toivoa.
Olen odotellut sitä kyllästymiseen asti, nimittäin tilasin 31.3, onhan siitä 3 viikkoa. Olen ollut kyllä aika kypsä koko juttuun. Nähtäväksi jää palkitseeko odotus?:-)

Otin kommenttien valvonnan käyttöön huomatessani, että olikin tullut viestejä edellisiin postauksiin enkä huomannut kuin aikojen kuluttua. Haluan lukea kaikki kommentit ja olen tosi iloinen niistä:-) KIITOS KAIKILLE VIESTIN HEITTÄNEILLE !

Pilvisin terkuin Tupuna!

7 kommenttia:

Sipi kirjoitti...

Hauska hiirulainen, pitäisköhän kans tehdä :)

Maire kirjoitti...

Ihana siili! Mullakin olisi noita jämälankoja pilvin pimein, mutta mitä niistä tekis?

Kysely sinulle blogissani.

Siru kirjoitti...

Ai kommenttien valvonnassako niitä kommentteja pystyy seuraamaan? Ihmettelinkin, että miten se onnistuis, kun vuodatuksessa aina kirjautuessa tuli esiin uudet viestit. Pitänee vissiin ottaa miunkin seuranta käyttöön, että huomaa kaikki uudet kommentit. Vaik eihän niitä niin hirveesti oo tullukkaan, mutta silti :) Kiitos neuvosta :)
Kiva hiirulainen, pitäis vissiin noille kissalikoille tehdä joskus sellanen.

MarjutJ kirjoitti...

Söpö hiirulainen :)

Blogissani olisi taas jotain, mutta nyt ei tarvitse siirtää kuvia.

Hannah kirjoitti...

Hiirulainen on ihana ja suloinen! Jämälankoja ois mistä tehdä...

Kukka-75 kirjoitti...

soma hiirulainen =)

Marinella kirjoitti...

Suloinen otus! Itse en olekaan kokeillut vielä hiirtä tehdä, joten kiitos testauksesta :D