keskiviikko 30. huhtikuuta 2008

Vappuaaton touhuja

Heippa!

Pääsinhän minä,,,,niin minnekkä,,, tänne nettiin, kun vietävä on ruvennut remppaamaan tässä jo viime viikolla. Ei aukene vaikka mitä tekisi. Tänäänkin meni aineski tunti ennenkuin sain auki.
Nyt olin saanut jo aamulla pelittämään, mutta latasin kuvia niin täytyi sammuttaa välillä. Siitä sitten pelko, että pääsenkö tekemään tätä postaustani:-)

Juu pullo on sitten korkattu jo heti aamusta, nimittäin sima sellainen,,,,Nautin munkinpaiston palkkioksi siman ja sokeririnkulan,,,nammm...hyvää oli. Munkkien ohje löytyy täältä, jos innostut taikinan vääntöön.
Siitäpä on aikaa, kun olen viimeksi munkkeja leiponut, yleensä ajankohta on ollutkin vaan vappu. Muistaakseni vuos sitten ostin jotain pakastemunkkeja. No nyt tuli tehtyä ja ihan kiva oli paistella.

Nyt kyllä otan taas Minttumaarin tikutteluun,,,on muuten jo aika paljon silmukoita. Tykkään tosi paljon tuosta neuleesta, haluttais vaan olla aina puikoissa:-)

Kuplivissa ja sokerisissa tunnelmissa Hyväää Vappua ja Heleää Helatorstaita kaikille!
Toivottelee Tupuna

11 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Kuplivaa vappua itsellesikin!!!

Seijasisko kirjoitti...

Munkkia ja simaa nam..Itse jätän noitten teon tänä vuonna väliin, mutta me mennään illalla kylään , jossa on isännän leipomia munkkeja ja tippaleipiä. Hän ei kuulemma tee muuta ikinä keittiössä, mutta nämä munkin ja tippleivät teot on hänen bravuurinsa joka vappu. Hauskaa Vappua!

Nna kirjoitti...

Näyttääpä herkulta. Minä heräsin vappun tuloon vasta niin myöhään, että meillä jäi simat laittamatta.

Sinikka kirjoitti...

Hauskaa vappua!:)

möhönasu kirjoitti...

Aurinkoista vappua :)

Tiinuli kirjoitti...

Oikein hyvää vappua sinullekin! Minä vasta suunnittelen munkkitaikinan tekoa,, koko päivä meni tuolla Tays:sissa tänään, ihan äsken vasta kotiuduttiin.
Toivotaan, että aurinkoa riittää koko vapuksi!

seijap kirjoitti...

Vappu-helatorstaita sinullekin.

Raparperit kirjoitti...

Hauskaa Vappua!

Tarjuska kirjoitti...

Nammm....vesikielellä katselen noita herkullisen näköisiä munkkejasi. Olisi pitänyt itsekin leipoa eli olisi ja olisi. :) Simaa kyllä tein ja miten se maistuukaan niin hyvältä, näin vapun aikaa.

Kuplivan raitista vappua ja herkkuhetkiä! :)

Tarjuska kirjoitti...

Nammm...tosi herkullisen näköisiä munkkeja. Tekee niin mieli, kun itsekin piti tehdä niitä, mutta se jäi vain pitämiseksi. Simaa kyllä tein ja mitenkä se tuntuukaan niin hyvältä ja raikkaalta, näin Vapun aikaan.
Oikein kuplivan raitista ja herkullista Vappua sinullekin! :)

Virkku kirjoitti...

Mukavaa Vappua :)