lauantai 26. huhtikuuta 2008

Langankierto, langankierto

Moikka!

Huivia pukkaa:-) Persikansävyinen huivi Novitan kesälehdestä 2008. Väri ei näytä oikealta vaikka pihalla kuvasinkin. Huivi on tilattu kummitytölleni. Mahtaako tässä jo tulla sellaiset kelit, että ei ole enää tarpeen. Hän ei halunnut hapsuja, tulee myös kaulalla pidettäväksi eikä hartioilla.


Alkuun tuntui kivalta, mutta alkoi loppua kohti "puuduttamaan". Onneksi sain tehtyä ja enkä aloittanut isompia töitä väliin, sitten olisi kyllä jäänyt.

Aloitin tossa ennen aamukahvia Minttumaaria ja kauhea kiire olisi päästä sitä tekemään. Paljon on tässä muuta hommaa, mutta teen minä "ainakin"yhden kerroksen ennen noita muita töitä:-)
Aurinko mollottaa, tulee kaunis päivä. Ulkoillaan ja nautitaan keväästä!

Lanka: Spektri Plus

Puikot:Harmonin 5

Silmukoita:50 s.

Huivin pituus: 2m.

M eilen oli nimpparisi. Myöhästyneet, mutta Sydämmelliset Onnittelut Sinulle !

Viikonloppuja Toivottelee Tupuna!

11 kommenttia:

Tiinuli kirjoitti...

Huomenta! Sulla on selkeästi huivi-buumi! Aivan ihania huiveja!
Mukavaa lauantaita sinulle!

Katiija kirjoitti...

tuo huivi on kaunis!

Hepsi kirjoitti...

Oi kuinka kaunis huivi! Ihanan ilmava!
Mukavaa lauantaita!

Kirsi kirjoitti...

xMinä en uskalla aloitella aloitella useampaa työtä yhtäaikaa, tahovat ufottua. Taitaa tälläkin hetkellä olla 5 ufoa talossa.

Kirsi kirjoitti...

kyselit onko neulottuja liinoja vaikea tehdä. Minäkin aloittelin helpolla. Novitan sivuilta löytyy kivoja pieniä liinan malleja. Nälkä kasvaa taitojen karttuessa. Ei kun vaan kokeilemaan.

Nelmi kirjoitti...

Mukavan ilmavan näköinen huivi, väri ei kyllä persikalta näytä, enemmänkin terrakotalta. Uskon, että puudutti noin ison huivin neulominen tuolla mallilla :)
Minttumaaria minäkin eilen katselin sillä silmällä, mutta päädyin sitten Lehmukseen. Jotenkin tuo lehtikuvio kiehtoo. Nyt jo kyllä mietin, että kuka sen huivin päättelee, aloitus kun oli alareunasta:o
Tuo on totta, että isomman työn kanssa ei kannata aloittaa mitään toista aikaavievää. Itselläni on yksi pusero Aino langasta viittä vaille valmis. Viime keväänä se valmistui niin myöhään, että kappaleiden ompelu jäi muun työn tullessa väliin ja tänä talvena en sitten ole "kerinnyt" sitä ottamaan esille. Eikä siitä puutu kuin pari saumaa ja tykkään mallista ja tykkään väristä, en vain tiedä mikä jarruttaa...jospa siitä tuleekin juhannuspusero;)
Siunattua viikonloppua sinulle, nautitaan lämpimistä kevätpäivistä :)

Kukka-75 kirjoitti...

On kaunis huivi!

villanne kirjoitti...

Kaunis huivi! Minäkin jo kovasti huivimalleja valkkaan, kun tietäis minkä aloittaisin...

Sartsa kirjoitti...

Perushuivi, mut ei kuitenkaan perushuivi. Siinä taitaa olla ton huivin juju. Oon kerran ottanu oikein ylös tommosen neulemallin, huivi sekin oli, mut en vaan oo tullu alottaneeks. Mielenkiintoselta kuitenkin ilmeisesti näytti silloinkin.
Tuleehan se kylmä taas kesänkin jälkeen :)On hyvä olla varautunut.

MarjutJ kirjoitti...

Kaunis huivi! Minunkin pitäisi se Minttumaari...

Pami kirjoitti...

Toi huivimalli on kiva. Itsekin tein tuollaisen cocos-langasta.