perjantai 11. huhtikuuta 2008

Ihana kukkanen!

Moikka!
Perjantain piristys; minulle ainakin. Atsalea, jonka kerroinkin saaneeni maanantaina. Kukkii niin kauniisti, että tuli vastustamaton halu ottaa kuva ja näyttää virtuaali vierailleni:)
Tämä näyttää loisto yksilöltä, täytyy yrittää helliä sitä. Minulla on joskus aiemminkin ollut tällainen, mutta en kyllä ole saanut oikein hyvin voimaan. Värihän tässä on minun lempivärejäni.
Orkideassani huomasin aamulla uuden kukkavarren, katsotaan kauanko kestää ennenkuin kukka on auki,,,vai tuleeko koskaan...

Käsityörintamalla on huiveja tulossa, että kyllä langoista värkkäillään ja esitellään piakkoin;)

Nelmi muisti minua tunnusmerkillä, SUURET KIITOKSET hänelle;)
En vielä ole saanut raahattua sitä tänne blogiini,,," mikä on, kun ei taidot riitä, mikä on ,kun ei onnista"......laulun sanoilla;)

Hyvää perjantaipäivän jatkoa toivottelee Tupuna!

7 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Kaunis kukkanen; minulla taitaisi vaan päästä hengestään turhan nopeasti :)

Seijasisko kirjoitti...

Vinkiksi ,jos et tiennyt jo, attä atsalea on suokasvi ja ei saa kuivahtaa.Kannattaa kastella se upottamalla ruukkuineen päivineen vesiämpäriin .

Tarjuska kirjoitti...

Onpa tosi kaunis atsalea ja just mun lempivärinen myös. :) Toivottavasti siitä on iloa pitkään.

Annika kirjoitti...

Kauniita kukkia. Jos mulle tuotais tuollaisia kukkia, ne kuolisivat alta kahdentoista tunnin. Puuttuu viherpeukalo. Niin täällä Oulun korkeudella on siis vihdoinkin tullut talvi tällekin vuodelle. Koko viikon on pyryttänyt lunta ja loppua ei näy. Ois kyllä minun puolesta saanut se talvi jäädä tulematta:)

Päivi kirjoitti...

Hei, mietiskelit 165 g:n riittävyyttä Minttumaariin, Kyllä siitä varmaan aika isoon huiviin riittää. Itse en ole tehnyt mitään vironvillasta, kun olne vähän herkkähipiäinen. Baby alpackakin vähän raapii kaulaa. Huivia on tosi kiva tehdä. Jäänpä odottelemaan, millaisen version saat aikaan.

seijap kirjoitti...

Sinulla laskurissa 2008, siis vuosiluku. Miten sitä silloin katsookin toistenkin laskureita kun laittaa arvontaa omaansa.

Virkku kirjoitti...

Tuo on kyllä kaunis kukka. Mullakin oli tuommoinen n. kuukauden, sitten se vaan otti ja kuoli ;).