keskiviikko 16. huhtikuuta 2008

Ranskanpastillihuivi

Villapallon ohjeella tehty Ranskanpastillihuivi. Minun huivissani väritys on kyllä ihan toista kuin ranskanpastilli, mutta nimi saa pysyä ohjeen suunnittelijan mukaan. Kiitos paljon ohjeesta.
Tykkään tästä. Reunat kyllä käpertyy neulomallani langalla, mutta se ei haittaa päinvastoin, kiva kun on kaulalla vähän rullalla. Käytän tätä sisällä puseron asusteena ja ulkona takin kanssa, tykkään, tykkään ja on tullut muutamat ihastelutkin:-)
Lanka: Tennesee 120gr
Puikot:5 pyöröt
Pituus huivilla:n. 2m.

Blogillani on tarkoitus merkin sain Marjutilta, josta olen otettu ja kiitollinen. Vielä keksin keinon kuinka sen kanssa toimitaan ja tuon sen Resoriin. KIIITOS:-)

Keveesti keskiviikkona Tupuna!

12 kommenttia:

Palaga kirjoitti...

Kaunis, aivan nimensä veroinen!

Anonyymi kirjoitti...

Nyt otan itteäni niskasta kiinni ja jätän kommentin... Monta kertaa oon käyny, mut on muka ollut niin kiire, etten oo ehtiny kirjotella.
Toi ranskanpastilli on ihanan näkönen ja tossa edellisessä postauksessa oleva Nalle-huivikin oli niin kuohkean, pehmeän ja lämmittävän näkönen kuvassa, etten meinannu Nalleks uskoa. ;)

MarjutJ kirjoitti...

Että on kaunis huivi, mutta kyllä se kuvassa näyttää hempeältä ranskanpastillilta.

Tanja kirjoitti...

I-H-A-N-I-A Huiveja!! Ja muki kans!

Kirsi kirjoitti...

ihana huivi. Kysyit voika linnea-huivin tehdä vironvillasta. Minusta lanka kuin lanka käy. Kuvio tulee ehkä eritavalla esille kuin pellavassa. Olen itsekin tehnyt huivin pellavan lisäksi kahdesta eri puuvillasta.

tiuku kirjoitti...

Hauska huivi, ihanan niminen, hempeän pehmoinen. Minulta ei niin millää meinaa onnistua huivit, saati kaulaliinat... Liian kärsimätönkö?
Katjaii:n tavoin olen minäkin aina silloin tällöin pistäytynyt käymässä ,mutta on aina unohtunut kommentoida. Kivasti on blogisi lähtenyt käyntiin.
Mukavia ja oikein aurinkoisia kevät päiviä!

Nelmi kirjoitti...

Kyllä tuo huivi nimensä veroinen on, eikös niissä vaaleanpunaisiakin ollut? Huivi on mukavan näköinen, kuten edellisetkin :)
Olispa ihmisellä sisko...mutta kun ei. Tarvitsee varmaan itse mennä mukikaupoille, niin mukavalta tuo muki näyttää;)
Atsaleasi on todellakin kaunis ja uskon, että se orkideasi sen kukkavarren kasvattaa, vaikuttaa kovasti siltä, että kodissasi kukat saavat erikoisannoksen rakkautta :)

Intsu kirjoitti...

Upea pehmoinen ranskanpastillihuivi sulla!

Intsu kirjoitti...

Minä taas täällä,kun kysyit mistä mun virkattujen taulujen ohjeet. Ne ovat jostain ikvanhasta Kauneimmat Käsityöt-lehdestä. Itse asiassa mallit olivat liinassa,mutta mä tein tauluksi.

Intsu kirjoitti...

Minä täällä taas! Kyselit taulujeni ohjetta. ne ovat jostain ikivanhasta Kauneimmat Käsityöt-lehdestä ja ne olivat liinassa. Minä vaan tein ne tauluksi.

Sartsa kirjoitti...

Nekku sano heti että toi on se huivi mikä me siellä Korialla nähtiin. Valmista siis tuli. Nätti.

Kukka-75 kirjoitti...

Kivan ilmava huivi ja kaunis tuo nallesta tehtykin.