maanantai 27. lokakuuta 2008

Ihmetystä

Moikka!

Tänään otettu kuva lumihiutaleesta. Elokuun lopulla ihmettelin edellisen kerran, että vielä tällaisessa kunnossa. Nythän tää on vielä isompi. Kastelin äskettäin niin ajattelin , että täytyy laittaa muistoksi tulevia aikoja varten kuin hyvin kukkaset pohjoispuolen ikkunoilla on säilyneet syksyn koettelemuksissa.
Kanervat odottelevat laatikoihin pääsyä, mutta ei näitä ole raaskinut vielä laittaa pois, kun voivat noin hyvin.

Aurinkokon on välillä aina pilkistellyt pilvien raosta. Kävin äsken pienen lenkin raikkaassa syyssäässä. Neulettani olen ommellut kasaan, vielä ovat viimmeistelyt kesken ja puuttuu nappeja, mutta kyllä se tästä valmistuu. Tällaista tänään, nyt Poikaa jututtamaan,,,saapui koulusta. Hyvää päivänjatkoa!

Terkuin Tupuna!

8 kommenttia:

Seijasisko kirjoitti...

Kyllä on ihmeen kaunis vieläkin!!<3

Matleena kirjoitti...

Onpa se komeana ja vielä näin myöhään! Pitääpä yrittää muistaa ensi kesänä. On minullakin parissa orvokkiruukussa kukkia, mutta ei ne enää niin hyviltä näytä, että kuvata tarviis.

Ja meillä on edelleenkin harmaata ja sateista. :(

MarjutJ kirjoitti...

Ihmeen hyvin ovat kukkaset säilyneet tänä syksynä. Minullakin on vielä kolme amppelia jäljellä ja kun on minusta kysymys, se on pieni ihme:D

Nna kirjoitti...

Nyt harmittaa, että laitoin kesäkukkani jo aikoja sitten pois. Ajattelin, että tulee syksy ja lakkasin kastelemasta. Niin ne sitten lakastuivat.

Tupuna kirjoitti...

Seija-sisko: juu. ihmetellä täytyy:)

Matleena:Minulla on ollut lumihiutaletta useampana vuonna. Joku kesä amppelissa ja pari viimeistä noissa parvekelaatikoissa.

Marjut: Meinaatko, että kukkaset jotenkin ei tykkää susta :):)

nna: Eipä noista säistä tiedä. Ja onhan tämä ihmeellistä, että pian marraskuussa eletään ja vielä kesäkukkaset ikkunalla:)

sartsa kirjoitti...

No on tosiaan kesäisessä kunnossa. Taitaa olla aika suojaisassa paikassa. Minul on vielä pikkuruusu terassilla kukassa.
Luulin ensin, että siellä on satanu lunta, otsikon kun näin.

Tupuna kirjoitti...

Sartsa: Niin sitä saattaa hämääntyä :)

minna kirjoitti...

Kyllä on kauniit! Minä pidän kovasti noista lumihiutaleista (olenkohan jo aiemminkin tästä kommentoinut Sinulle?) kun ne ovat niin helppohoitoisia, eli ei tarvitse nyppiä ja kasvavat hurjasti.

Minullakin on nuo vielä kukassa ja valtavan suuret. Ja niin viiden sentin pistokkaista niitä aloin maaliskuussa kasvattamaan. Kuistille vaihdoin jo oliko se kuukausi sitten callunat ja havut, mutta lumihiutaleruukut siirsin autotallin eteen kun niitä ei raaski hävittää. Tosin ajattelin nyt ekaa kertaa kokeilla onnistunko talvettamaan niitä. Se kun pitäisi olla mahdollista sopivassa lämpötilassa ja valossa. Keväällä sitten selviää.