maanantai 6. lokakuuta 2008

Nyt lähtee

Moikka!

Kirjekuori täytettynä ja valmiustilassa postitusta varten . Laitoin helposti kuoreen,,tässähän nää menee kätevästi. Kuoria on kyllä, kun ostin silloin postimaksujen kallistuessa. Ei muuta kuin uusia patalappuja niin lähetyksiä syntyy:)

Tässä illallinen spiraali lappu. Mukava ja nopsa tehdä. Opettelen vielä sen useammalla langalla tekemisenkin jahka aika on kypsä :)

Tänä aamuna olen käynyt monessa paikassa,,,,Vein aamulla Ukkokultani kuudeksi töihin,,,hänellä autonsa kanssa häikkää, pojan kahdeksas kouluun,,,satoi vettä kovasti, itse lääkärissä yhdeksältä,,,, mutta ei aivan ajallaan. Tällaisia reissuja, mutta mikäpä siinä,tänään tällein:)

Viikonloppuna oltiin siskoni perheen luona yökylässä. Oli kivaa ja virkistävää vaihteeksi olla perheen voimin kyläilemässä:) Tuhannesti kiitos Ape ja Mape :)

Nytpä kiertelen vähän täällä kylässä eli olen oikein kyläluutana :) Siis luen blogeja;

Terkuin Tupuna!


11 kommenttia:

Katilein kirjoitti...

Hieno spiraali ja oliko tuo vienon kammari sellainen hyväntekeväisyysjuttu? Muistan jostain lukeneeni... Täytyisipä osallistua itsekin.

MarjutJ kirjoitti...

Täytyy jossain vaiheessa oikein perehtyä noihin patalappuihin; jahka nyt ensin muut hommat vähenee. Kauniit värit lapussa!

Niina kirjoitti...

Kivan näköinen patalappu!!!

Tupuna kirjoitti...

Katilein:Kiitos. Blogini sivupalkista löytyy nappi Patalapputalkoisiin. Sieltä löytyy tietoa koko jutusta:)

Marjut:Kiitos,,,hommat tärkeysjärjestyksessä:)

Niina: Kiitos :)

äiti-puffa kirjoitti...

Kivan iloinen patalappu!
Kyselit tossujeni nahkapohjista.
Ostin Eurokankaasta nahkaa palatavarana ja suunnittelen rei'ittäväni reunat sitten sitten ommellen pohjaan kiinni. Tämä siis suunnitteluasteella, jahka löytäisin missä myydään nahkapaskoja vai miksi sitä työkalua kutsutaankaan...

Tupuna kirjoitti...

Äiti-puffa: Kiitos:) Niin arvelinkin, että ei se onnistu ihan tosta noin vaan langalla ja neulalla.

Tiinuli kirjoitti...

Olet ollut ahkera!
Toivottavasti sait hyviä uutisia,, oikein hyvää alkanutta viikkoa sinulle!

Outi kirjoitti...

Onpa kivan näköinen patalappu!

Se Lidlin lanka oli ihan kivaa neulottavaa, ei esim. halkeillut ollenkaan. Neuloin nuo sukat 2,75 mm puikoilla ja niillä sain siistin ja topakan pinnan. Tosin epäilen, että resori "röpsähtää" ajan kanssa, lanka on niin puuvillaista. Mutta teen kyllä langasta isot sukatkin, tuosta sinisen väristä tykkään (ostin muuten sen punaisenkin satsin).

Omppumato kirjoitti...

Kiva patalappuja hyväntekeväisyys kannattaa aina!

Tupuna kirjoitti...

Tiinuli:Kiitos:) Toisaalta hyviä, toisaalta huonoja,,,,Mangneetissa ei löytynyt sitä mitä joku epäili eikä mitään mikä selittäisi vaivojeni syyt,,,tutkimukset jatkuvat....

Outi:Kiitos ja kiva ,kun kerroit kokemuksiasi langasta:)

Omppumato:Kiitos :)

Tiinuli kirjoitti...

Tsemppiä tuohon tutkimusten jatkamiseen,, toivottavasti syy löytyy.