perjantai 31. lokakuuta 2008

Viimeinen pari

Moikka!

Hepsin ohjeella Ritvan sukat 7 veikasta,3,5 bambuilla ja lankaa kului 107 gr. Sukkasadon Heinälatoon viimeinen kuorma osaltani...tänään onkin viimeinen päivä lokakuuta..tämä yhteisö loppuu. Yksitoista paria, lapsen sukat mukaan lukien olen tikutellut. Kärjestä aloitetut ja sniikkerit jäi kerrassaan neulomatta, mutta voihan noita neuloa muutenkin kuin tään tempauksen aikana. Nämä sukat valmistuikin tosi nopsaan ja oli kiva neuloa, tykkäsin. Puikot tuntuivat ihanilta haloita ja lanka paksulta köydeltä tuohon aiempaan työhön verrattain :)

Toinen projekti alkaa, niinkuin monella muullakkin...Lapaskuu ja vaikutan Kinnaskopassa :)
Katsotaan mitä sinne saan aikaan. Lapasia olen neulonut vähemmän kuin sukkia elämäni varrella. Kaikenlaista kivaa vois tehdä, jos vain osais tai opettelis :)

Huomenna on pyhä, kaikille hyvää Pyhäinpäivää!

Toivottaa Tupuna!

10 kommenttia:

Mammutti kirjoitti...

Hei!
Ihan hyvän määrän sait sukkailtua. Minä en lähtenyt sukkakuuhun mukaan, kun harvemmin kudon sukkia, tässä kuussa tosin parit huopatossut tikutin. Siis selvennetään, ei meillä ilman villasukkia eletä, nytkin jalassani Lempivillasukat, meillä kuljetaan Lempi-siskon kutomissa sukissa.
Hyvää viikonloppua!

Matleena kirjoitti...

Kauniin siniset Ritva-sukat! Minäkin olen joskus tehnyt tuolla mallilla, se on ihan kiva. Minä muuten juuri lopetin viimeiset sukkani Sukkasatoon, päättelemättä vielä ja höyryttämättä, sitten vielä kuvaus ja kärräys Heinälatoon. Omaan blogiin taidan panna vasta huomenna.
Hyvää pyhäinpäivää sinulle ja perheellesi!

Intsu kirjoitti...

Voi sukkatehdas täälläkin on ollut pystyssä ja nättiä sukkia syntynyt. Minä en ole osannut koskaan oikein osallistua yhteistempauksiin,lueskelen ja katselen toisten juttuja vaan niistä:) Mä varmaan olen niin oman tien kulkija:)

virkku kirjoitti...

Kauniit sukat nämäkin :).
Hyvää pyhäinpäivää sinulle.

eva kirjoitti...

Kinnaskopassa siis tavataan. :)

Tupuna kirjoitti...

mammutti:Pääasiahan on,ettei puutteessa eletä :)

Matleena: Joulupukki tuo siniset sukat sinisen ystävälle :)

Intsu: Eka kertaa osallistuin ja tykkäsin :)

Virkku: Kiitos :)

Eva: Kiitti vierailustasi, tavataan :)

Kukka-75 kirjoitti...

Hienon satsin sait sukkia, minäkin tikutin kymmenen paria. Sai mukavasti lahjasukkia kokoon =)

JossuP kirjoitti...

Komee pari =D!

MR kirjoitti...

Nätit sukat

Tupuna kirjoitti...

Kukka,Jossu ja MR: Kiitos :)