perjantai 24. lokakuuta 2008

Puuvillalangat

Moikka!

Tässä toiset puolet varastostani,,,nyt alkuun päästyäni.
Aloin tänään järjestelemään näitä, kun sain kaksi uutta laatikkoa mihin langat saan sijoitettua järjestykseen. Mies tuumasi, että nyt tuleekin väljästi ,,,vastasin siihen,että niin, voin ostaa uutta lankaa :) Ei kuulema sitä tarkoita... Ruusut sain tänään mieheltäni,,,kuulema kesäajan loppumisen vuoksi,,,kyllä hän on tuonut kukkasia ilman erityistä syytä, kunhan nyt sanoi .
Tään jälkeen ei ole muuta kuin jämäkeriä,,,ellei uusia villapalloja saa :)

Ruuaksi tein tortilloja,pitkästä aikaa. Poika oli saanut kaverillaan niitä, muistutteli, että sellaisiakin voisi olla joskus.

Ajatella, tästä päivästä on tasan kaksi kuukautta jouluaattoon. Aika rientää kovaa vauhtia eteenpäin. Pukin säkkiä saisi täytellä jo ihan ilman aikasessa olematta. Lähdenpä kuorimaan satsuman itselleni. Hyvää illan jatkoa kaikille!

Terveisin Tupuna!

4 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Ihanaa saada ruusuja ilman erikoista syytäkin!

Laitoin postia:)

TeSa kirjoitti...

Ihan samaa minäkin tänään mietin kirjoitellessani pvm lappuloihin, 2 kk:tta jouluaattoon.
Kaunis ajatus, ruusut ovat lempikukkiani.

Pelagia kirjoitti...

Kyselit niitä hupukkaan silmukkamääriä: tuossa pitsineuleisessa on ohjeen mukaiset 90 silmukkaa, mutta jos sielää neuloisin seiskaveikasta, niin kyllä laittaisin ainakin 95 tai 100 silmukkaa sellaiseen. Tuo aiempi raidallinen hupukas tuli neulottua 3,5 mm puikoilla, ja siinä oli 100 silmukkaa, ja minun isoon päähäni (58 cm) ovat olleet ihan sopivan napakan kokoisia.

Tupuna kirjoitti...

Marjut:Kyllä,olen samaa mieltä:)

Tesa:Juu, kyllä ollaan taas pian vuosi menty. Minäkin tykkään ruusuistakin.

Pelagia:Kiitos kovasti:)