keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Syksyn kauneutta

Moikka!

Nyt on piimäpiirakka pakastettu ja osa syöty, itse en ottanut kuin yhden lusikallisen maistijaisiksi,,,,hyvä minä :)

Kanervat ovat komeita nyt. Harkitsin callonoittenkin ostoa, mutta kyllä nämä ovat näyttävämpiä. Lumihiutaleet ovat vielä nättinä, nämä on tarkoitus istuttaa niitten sijalle,,,siis kanervat ovat vielä ostopurkeissaan. Täytyy huolehtia kanervien kastelusta, etteivät pääse kuivumaan. Toivoisin saavani nauttia kauniista väristä kaun.

Poika lähti kaverinsa perheen kanssa Serenaan, niin olen tässä nyt sitten syyslomasta huolimatta yksikseni kotosalla. Aika kuluu kyllä sukkelaan. Neule vaan valmistuu hitaasti, kun neulon Woolista,,,mutta on sen tultava valmiiksi, ennen ei muita neuleita,,,,,ainakaan isoja :)

Nyt lähden hommiin,,,,,,Aurinkoisin terkuin Tupuna!

6 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

En voi nyt laitella mitään syyskukkasia; se julkisivuremontti estää tehokkaasti kaiken koristelun. Ehkä sitten ensi syksynä.

Tiinuli kirjoitti...

Mukavia neulomishetkiä sinulle! Kanervat on ihania,,

Matleena kirjoitti...

Kauniit ja tuuheat ovat kanervasi! Minunkin pitäisi käydä ostamassa noita muutamia. Krysanteemit ovat olleet hyvät näihin päiviin asti, mutta ei enää.

Minullakin on Woolia puikoilla ja siitä tikuttelen pieniä lapasia, joten pian pääsen niitä esittelemään. Harjoittelua Lapaskuuhun! ;D

Kukka-75 kirjoitti...

Voi hitsit, nyt alkoi tekeen mieli kanervoita kuistille =)

Tupuna kirjoitti...

Marjut: Voi harmi, mutta hyvä päivä edessäpäin :)

Tiinuli: Kiitos :)

Matleena: Tänään kuvasin noita lumihiutaleitani ja ovat tosi hyvät vielä. Olen miettinyt liitymistäni Lapaskuuhun,,,ehkäpä :)

Kukka: Sainko tartutettua kukkien kaipuun?:)

JossuP kirjoitti...

Komeat on kanervat, meillä ei ole yhtään =(. Mullakin woolia puikoilla, merinona...