perjantai 29. elokuuta 2008

Lumihiutale keittiön ikkunalla

Moikka!

Kesäkukkasia vielä, kun kesä on,,,,vaikkakin koleaa tänään. Kohtahan kukkasetkin kylmää ,kun tulee hallaöitä,,,eikös jo luvattu viikonlopulle :(

Sukkasatoon enää vähän aikaa. Saan onneksi ton ponchon valmiiksi piakkoin,,,, pääsee tikuttelemaan sukkia joitten neulomisesta onkin aikaa,,,tais olla kevättalvea. Täytyykin katsoa kohta,,,siitä tämä blogi on hyvä, että voi tulla katsomaan "vanhoja sukkia":):)

Aamulla kävin viemässä fyssäriin kirjeen, postista hain postimerkkejä ja kirjastosta monen monta Kauneimmat Käsityölehteä. Täytyy selailla mitä kivaa niistä löytyy. Mielessä on montakin juttua mitä olis kiva ,vois ja pitäis tehdä. Pitäsköhän niistä rueta laittamaan lista tänne niinkuin olen monen huomannut tekevän,,,,vois olla nasta juttu.

Eilen soiteltiin vakuutusfirma AIG:stä,,,kaupattiin naisten gynegolisiin ja rintasyöpään vakuutusta. Minulle tuntematon vakuutusfirma, mutta on kuulema firmalla ikää ja Suomessakin ollut 20 v. Lupasin miettiä asiaa. Näillä mietteillä,,,,,,,,

Terkuin Tupuna!

7 kommenttia:

Helmis kirjoitti...

Onpa kaunis kukka!!

Mmmm, melkein tuli pullantuoksu tänne asti tuosta alemmasta kuvasta! Minäkin olen leiponut omenapiirakkaa, kun naapurista saa hakea omppuja ilmaiseksi. Lapset on niin iloisia, kun tulevat koulusta ja tuore omppupiirakan tuoksu osuu heti nenään :).

Hyvää viikonloppua!!

Palaga kirjoitti...

Minun lumihiutaleeni on jo kovin ränsistynyt. Huonolla hoidolla on raukka saanut olla.

Hyvää viikonvaihdetta!

Matleena kirjoitti...

Onpa kaunis kukka tuo lumihiutale! Minulla ei ole ollutkaan sellaista koskaan (muistaakseni), pitää panna mieleen ensi kesää ajatellen.

TeSa kirjoitti...

Njam! Täältäkö se pullantuoksu tulikin?
Sukista asiaa. Tein ohjeen mukaan, eli 64 s.

Tiinuli kirjoitti...

Ihania nuo lumihiutaleet,, minulla on tänä vuonna punaista Ahkeraliisaa ja sinistä Lopeliaa. Jännittää, miten kauan kukat saa kukkia, ennenkuin halla iskee..

MarjutJ kirjoitti...

Minulla on todella surkea lumihiutale amppeelissa. Voi olla, että hoito jäi tänä vuonna retuperälle.

AIG:stä en ole minäkään koskaan kuullut.

Tupuna kirjoitti...

Helmis: Omppupiirakka on ihanaa ja tänä syksynä taas tuleekin omppuja.

Palaga: Olisko se hoidosta kiini :)

Matleena: Kiitos :)

Tiinuli: Tykkään myös ahkeraliisasta ja onkin yhdessä purkissa tänä kesänä:)

Marjutj: On varmaankin vähemmän esillä ollut vak.firma.