maanantai 25. elokuuta 2008

Punahattu

Heippa!
Tässä kuvassa punahattu. Tykkään tuosta kukkasesta, mutta niitä ei ole vielä kuin muutama tuossa penkissä,,,toivotaan, että ensi kesänä näämme tuuheutuneen punahatun :)

Vastasin tällaisen kyselyn SeijaP:n blogissa ja ajattelin, että olisi kiva , jos minäkin saisin tietää vierailijoitten mietteitä minusta :)


Olitpa uusi tai vanha kommentaattori niin haluaisin kuulla sinusta! =) Ketkä blogiani lukevatkaan?

1. Jätä kommentteihin muisto minusta. Ei sillä väliä oletko tuntenut kauan vai vasta lyhyen aikaa - ihan mitä vain muistat. Ja vaikka elävässä elämässä ei ehkä oltaisikaan tavattu niin kommentoi silti =) .
2. Ja sitten kopioi tämä omaan blogiisi ja katso kuinka monella on muistoja sinusta.


Terveisin Tupuna!

8 kommenttia:

koi kirjoitti...

Minä muistan kun juteltiin huiveista Korian neuletapaamisessa ensimmäisellä tapaamisella.

Tanja kirjoitti...

vakkari lukija alusta asti valitettavan harvoin tulee kommenttia annettua mutta yritän parantaa tapani! :) Tykkään blogistasi ja sen monipuolisuudesta ja ihailen aina ihania kukkiasi.

Matleena kirjoitti...

Enpä oikein muista, miten blogiisi löysin eka kerran, mutta kun huomasin blogiemme olevan kutakuinkin saman ikäisiä, niin siitä tuli ikään kuin yhteenkuulumisen tunne. Olenkin viime aikoina ollut vakikävijä ja kommentoidakin olen yrittänyt muistaa. Ja blogissasi on kivaa, kun on monenlaisia asioita ja kivat kuvat.

äiti-puffa kirjoitti...

Ekan kerran kun tavattiin, pyöri Pikkupuffa kontaten myös sinun jaloissasi huhtikuun (?) neuletapaamisessa. Olit vasta perustanut blogisi enkä itsekään kauaa ollut käsityöjuttujani julkaissut. Nyt taidetaan kumpikin vierailla vakkareina toistemme blogeissa, hyvä niin. :) Ja tulehan taas ensi kerralla kimpassa neulomaan!
Ihania nuo punahatut, itse yritin kerran kylvää, mutta itämättä jäivät. Ehkä ensi kesänä uudestaan...

Lankakomero kirjoitti...

Löysin tänne, kun olit käynyt kommentoimassa Lankakomeroon. Nuo punahatut kun saisitkin lisääntymään, niin voisit niistä itse uuttaa auringonhattu-uutetta http://www.terveydenhoitouutiset.fi/thu0902/3.htm.

Sartsa kirjoitti...

Olet ahkera, ennakkoluuloton ja kiltti ihminen. Blogissasi on mukava vierailla, joskin olen paljon laiskempi kommentoija kuin sinä olet.
P.S. mekko on söpö ja vauveli myös.

Tiinuli kirjoitti...

Hih,, sinä löysit ensin minut,, aloin saada sinulta kivoja kommentteja, joita odotin innolla. Tuo oli jo ennenkuin sinulla oli tätä omaa blogia, jossa nyt vierailen säännöllisesti.

Tupuna kirjoitti...

Koi: Mulla on ihan samat muistot :)

Tanja:Kiitos :)

Matleena: Vuoroin vieraissa:)Kiitos!

Äiti-puffa: Samanlaiset muistot eka kerrasta,,,blogi oli tosiaan uutukainen,,vaihdeltiin osoitteita ja oli kiva mennä katsomaan, kun oli nähnyt henkilön. Neulomaan tulosta täytyy sanoa,,,katsotaan , toivottavasti pääsen:)

Lankakomero: Kiva, kun tulit vieraisille :)

Sartsa: Kiitos kauniista ja mieltä lämmittävistä sanoistasi :)

Tiinuli: Niinpä teinkin,,,olet ekoja kyläilypaikkojani,missä olen vieraillut koko blogimaailmani aikana,,,että ei meikällä kovin vanhaa touhua ollenkaan tää "blokkaaminen". Kiva, kun vierailet Resorissakin :)