lauantai 16. elokuuta 2008

9:s kisapäivä :)

Moikka!

Liina tässä vaiheessa,,,,edellisen kerran esittelyyn on tullut ainakin sen verran lisää, että sama siima ei riitä. Nyt on taas sillain hyvä mieli, että sain uuden 30:n silmukan mallikerran menemään oikein. En ymmärrä, että missä tein virheen . Purin kolme kertaa ja aina jäi yksi silmukka uupumaan.,,,,,,,,ratkaisu asiaan,,,pyysin tuota ukko-kultaani, että lue mulle kaavio niin neulon ja heti paksahti oikein:) Tätä ei olisi saanut ehkä kertoa, mutta ei puhuta kelleen mitään :)

Aamulla käytiin kaupungissa ostamassa Pojalle vaelluskengät leirikoulua varten ja tietenkin muuhun tarpeeseenkin. Myyjä laski 119 e-20%=95.20e niinkuin onkin. Kassa laski 119e-20e=99e, se maksettin keskustelujen jälkeenkin, elikkä kassa kävi myyjän luona kysymässä asiaa, sai vastaukseksi, luvattu on 20% jne... Kysehhän ei ole kuin 3.80e:sta, mutta periaattesta loppusummat saavat olla oikein tänä erittäin kalliina aikana. Onhan kengilläkin hintaa, kun se markoiksi käännetään niinkuin meikällä on tapana. Elikkä asia vielä auki, ens viikolla soittaa kauppias niin katsotaan mihin tulokseen tullaan.

Nyt lihapullien ja muusin tekoon ja sitten liinan kimppuun, vaikka olisi kyllä muutakin ,,,:)

Terkuin Tupuna!

11 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Monta kertaa minullekin ohje aukeaa vasta kun olen lukenut sen ääneen. Tulee välillä liian pikasesti vilastua vain.

Satuh kirjoitti...

ei ole todellakaan aikomus hävittää sitä. :) tunnearvoa tosiaan ja kyllä sille käyttöä keksin. :)

Matleena kirjoitti...

Hienosti olet edennyt liinan teossa, vaikka ongelmiakin kerrot olleen.

Ja tuosta kenkien hinnasta. Aivan oikein mielestäni olette tehneet, luvattu mikä luvattu. Kun myyjä kerran on luvannut ja kertonut sen kassallekin, niin hänen kanssaanhan kauppiaan pitäisi asiasta puhua eikä teidän.

KristiinaS kirjoitti...

Ai ai, ettei vain olis doupinkia tuo avustajan käyttäminen;) Vai oliskos se vaan sellaista huoltojoukkojen huolenpitoa kilpailijasta:))

Tupuna kirjoitti...

kirsi: silleen mulla usein käy , että tohinalla vaan töihin ja sitten ihmetellään:)
satuh: niin arvelinkin, että olet viisas "likka":)
matleena:kyllä kassa soitti ja pyysi anteeksi, mutta vaadin hyvitystä asiasta niin se jäi keskusteltavaksi kauppiaan kanssa. 20% oli tänään kaikille Intrsportin tuotteista.
kristiinas: voi ei, ja paljastinko ihan itse itseni?:) en löydä enää ollenkaan niitä olympialaisten sääntöjä, että mitä niissä sanottiin moisesta askasta:)

Kukka-75 kirjoitti...

Hieno liina tulossa!

Eila kirjoitti...

Kiva kun kävit blogissani kurkkimassa! Minä olen joskus aiemminkin täällä piipahdellut! Kiva liina sinulle tulossa, minä en ole vielä liinoja kerennyt tekemään tällä vielä aika lyhyellä neulojanurallani.
Eikö olekin hirveitä nuo kenkien hinnat...

Tupuna kirjoitti...

kukka ja eila: kiitos

sartsa kirjoitti...

Hyvin työsi etenee. Varmaan hitaasti kerrokset kasvattavat, kun on ohut lanka.
Kyllä välillä pitää vääntää kättä kaupassa. Etenkin jos myyjä on vähänkään alentuvainen tai töykeä. Eikös ne oo siellä asiakkaita varten?

Tupuna kirjoitti...

sartsa: juu, liina kasvaa hitaasti, mutta varmasti:)
Kyllä tänä päivänä saa pitää euroistaan huolen, kyllä ne niin juoksevia :(

Hepsi kirjoitti...

Liinasta tulee todella upea!

Totta on, että kaikki nuo urheiluvarusteet maksaa mansikoita. Kuopus tarvitsi juuri pari uutta lätkämailaa - huh!