torstai 7. elokuuta 2008

Prinsessalle!

Moikka!

Tuli sellaiset kivat näistä sukista, kuin olin kuvitellutkin. Mallin otin täältä EPKTY:n sivulta. Tietooni taas oli tullut joskus Tiinulin blogista, jossa ihailin näitä ja luin tuon liikuttavan tarinan mikä näihin sukkiin liittyy. Kyllä on ollut tosi ihana ihminen kuka on ekaks neulonut nämä.
Sukat näyttävät enemmän erivärisiltä tässä kuin luonnossa. En huomannutkaan tuota värieroa ennenkuin kuvassa. Kudoinhan kyllä kahdesta eri kerän lopusta,,,oli varmaan eri värjäyserät. Ei kylläkään haittaa lopputulosta, mutta kuitenkin :)
Nallea kului vaan 39 gr ja puikot oli 2.5.

Tänään on ollut aurinkoinen päivä jo aamusta alkaen. Lannottelin aamulla kukkia systerini kanssa, katsotaan jospa intoutuisivat kasvamaan ja kukkimaan vielä, kun menivät hiukan huonoon jamaan tossa reissun aikana. Laitan muistiin tähän Apen käsityön aloittamisen,,,,,,,:):)Onnea!:):)

Nyt täytyy kiirehtiä ruuan laittoon perheelle !

Terkuin Tupuna!

5 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Söpöt sukat pikku prinsessalle!

Nna kirjoitti...

Kiva malli, pitääpä pistää tuonne tehtävien listalle.

Sarastusta kirjoitti...

Kiva kun kävit, tulin kurkkaamaan vuorollasi blogiasi :) Ihastuttavat pikku sukat. Luin joskus kauan sitten samaisen tarinan sukkien alusta ja liikutti kovasti..

Matleena kirjoitti...

Onpa kivat sukat ja liikuttava oli tarina sukkaohjeen synnystä. Printtasin ohjeen heti itsellekin. Erään ystävättäreni pojan perheeseen syntyy näinä päivinä vauva, jolle ajattelin tehdä tällaiset.

Tiinuli kirjoitti...

Tuo tarina on kyllä ihanan liikuttava. Mulla nuo sukat senkun vaan pysyttelevät tehtävien listalla (se on loputon,,) mutta ehkä sitten joskus,,