maanantai 10. maaliskuuta 2008

Viikonaluksi vihreää

Naistenpäivä on ollut ja mennyt, niin ajattelin, että täytyy saada sen päivän päivitys pois:)

Ihan tavikset 32 numeron sukat Seiska veikasta, näkyy olevan tilatuin lanka Novitan myymälässä. Puikot olivat muistaakseni 3,5, mutta olisi saanut olla isommat, kun näistä tuli vähän tiiviit. Tykkään neuloa kyseistä lankaa.

Onko kukaan nähnyt jossain säärystimien mallia miehelle? Täytyis neuloa sellaiset, mutta olisi kiva nähdä jotain ideoita? Niin, googlettamallahan sitä voi tietty yrittää:)

Hyvää viikon jatkoa kaikille!

6 kommenttia:

TuuliS kirjoitti...

Minä tykkään kanssa seiskaveikasta varsinkin sukissa!
Miehen säärystimen mallia näin viime syksynä yhdessä blogissa, mutten kuolemaksenikaan muista missä. Saattaa olla Villanne.vuodatus.net. Yksi blogi josta usein saa apua on Hetkiä Heimolasta: Seijalla on valtavan hyvä muisti!

MarjutJ kirjoitti...

Kivat sukat! Minunkin tarvitsisi tehdä miehelle polvenlämmittimet. Säärystimistä voisi varmaan soveltaa.

villanne kirjoitti...

Hei, kiitos kun piipahdit! :)

Kunhan ehdin, voin etsiskellä jotain mallia... Itse olen neulonut säärystimiä koneella. 1 x 1 -resorilla ja sitten ihan raitaversiona. Laitan pari linkkiä sivuilleni: http://villanne.vuodatus.net/blog/443918
ja http://villanne.vuodatus.net/blog/438448

Ohjetta näihin ei ole valmiina kun ovat omia kehitelmiä. Voin kyllä silmukkaluvut antaa jos niistä olisi hyötyä. Kuvien säärystimet olen neulonut Nalle-langasta.

Terv. Anne

Tiinuli kirjoitti...

Minäkin tykkän tehdä 7veikasta sukkia.. Saitkin jo apuja tuohon säärystinongelmaasi. Kiitos kivasta viestistäsi. Nam,, riisipuuro oli hyvää!

Katiija kirjoitti...

heipsan vaan, tulin tänne blogiin piipahtamaan kun vielä muistin 'resorin' ja puseron hihastahan se mieleen tuli kun purin käsityökassia sohvalle levälleen. Mukava oli tavata neuletapaamisessa.

mursuliina kirjoitti...

hei! kiitos neuleseurasta tänään! selailin blogiasi ja tuolla aiemmin ollut vaaleanpunainen varrasvirkkauksella etenevä mohairhuivi näyttää niiiiin tosi ihanalta, että saatan joutua testaamaan samankaltaista itsekin..