lauantai 1. maaliskuuta 2008

Terveisiä lomalta!

Salomoninsolmuja taas. Lanka Novitan Nalle Coloria ja reunat saman valmistajan Tango Fanilla. Tein lahjaksi ja viemisiksi ystävälleni tämän huivin. Laiskahan se töitään laskee, mutta nyt on tulossa tästä samasta väristä kuudes huivi. En aio esitellä kaikkia, ellen keksi mitään uutta lisää tai juttua niihin:)


Tässä terveisiä lomalta. Käytiin Kittilän Lainiossa lumilinnassa. Tämä kuva sieltä linnan baarista/ravintolasta. Tosi iso linna. Henkilökuntaan kuuluva mies kyseli miltä näyttää, johon vastasin , että tosi upealta. Hän tuumasi, että vähän toista kuin lapsuusajan lumilinnat ja niinhän se onkin. Torstaina tuli 50 moottorikelkkailijaa yöpymään tuohon linnaan. Siellä on kahden hengen huoneita suurimmaksi osaksi missä yövytään.

Kiva loma oli. Viikko menee vaan nopsaan. Muu perhe hiihteli, luisteli ja moottorikelkkaili. Minä yritin mennä potkukelkalla sen minkä pystyin tuon jalkani kanssa. Käsitöitä olen tehnyt, esittelin tulevina päivinä. Niin ja tietty ravannut lankojen perässä Kittilässä Tarusta Totta liikkeessä, kuten kirjastossakin neulekirjoja metsästämässä. Sitten olen seurannut ykköseltä Sydän paikallaan sarjaa. Perheen kanssa yhdessäolo on paikallaan aina , kun siihen on mahdollisuus.


Tänään oli kyllä kiva tulla taas tänne koneelle katsomaan mitä kenellekkin kuuluu ja kertomaan omia juttujani. On ollut ikävä:)! Menenkin vierailuille:)

Lisäys: aimarii, varrasvirkkauksen hyvä ohje löytyy Tiitsan sivulta .

Kiitos kaikille edelliseen kommentoinnista. Nyt on 12 cm täynnä ja toinen kaitale alullaan, sitä pitää olla ens perjantaihin myös 12 cm:):)1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Olisipa ihana päästä itsekkin ihastelemaan jäälinnaa.