sunnuntai 30. maaliskuuta 2008

Silmäniloa sunnuntaina!

Heippa Kaikille!

Kuvasin noita kukkasiani ja näytänpä teillekkin..,,, Niin tai sentakia kyllä kuvasinkin, että voin kirjoittaa jotakin blogiini teille hyvät vieraani!
Orkidea on 15.3 tuotu kotiini ja sain sen mieheltäni menneitten vuosien takaisen kihlpäivämme muistoksi:) Kaktus on aukaissut jo näin paljon nuppujaan, niin sekoitin nämä kaunokaiset!

Mua jännittää, kun huomenna on sairaalaan meno sellaiseen toimenpiteeseen missä en ole ennen ollut. Eiköhän se siitä, huomenna saa sanoa,että ilta on aamua viisaampi. Kerron ehkä myöhemmin asiasta lisää, kun saan itsekkin tietää mitä on.

Hyvää alkavaa viikkoa teille jok´ikiselle!!!

7 kommenttia:

möhönasu kirjoitti...

Todella kauniita kukkasia :)

Matleena kirjoitti...

Oi ja voi noita ihania kukkasia!

Lykkyä mukaan huomiseen. Minua on vastaavassa tilanteessa helpottanut ajatus, että onhan muutkin kokeneet saman ja selvinneet siitä.

MarjutJ kirjoitti...

Kauniita kukkia sinulla!

Lycka till toimenpiteeseen! Minua aina myös jännittävät kaikki sairaalajutut.

Tiinuli kirjoitti...

Kauniita kukkia sinulla !!
Tsempiä sinne toimenpiteeseen,, en tiedä, miten en huomannut sun eilistä päivitystä, mutta ajatuksissa olet ollut ja toivotaan, että kaikki sujuu hyvin. Sairaalajutut on aina jännittäviä, minullekin!!

Kukka kirjoitti...

Kauniita kukkia. Toivottavasti päivä sujui hyvin.

famu kirjoitti...

Oi,orkidea on ihana kukka.Olen tavattoman iloinen,kun sain orkidean vuoden kuluttua uudelleen kukkimaan.Ystävä antoi hyvät vinkit.Taas ensi syksynä toivon uusia nuppuja.Saa nähdä.-Kaikkea hyvää ja reipasta mieltä sairaalareissulle.- Nappasin nappisi sivulleni.Kiitos!

Virkku kirjoitti...

Hienosti kukoistaa sun viherkasvit :). Ja ovat todella paljon terveemmän näköisiä kun mun kukkalaudan täyttteet ;).