tiistai 4. maaliskuuta 2008

Kenellä on päällä jotain sinistä........

jotain sinistä, omalla Kullan nupullain tietenkin:) :)

Seiska veikasta neulottua, mutta en muista kyllä silmukkamääriä. Olen tehnyt nämä jo aiemmin, mutta tään vuoden puolella. Silloin mulla ei ollut vielä Resoria ja tämä oli kaukainen ehkä saavuttamattomankin tuntuinen haave.

Illalla aloitin lapasia ja tulin katsomaan täältä, että paljonko laitoin noihin edellisiin silmukoita; eipäs ollut niissäkään- elikkä opin, että laitappas itsellesi ja jos joku muukin tarvii muistiin näitä tärkeitä asioita-hyvä täältä tarkistaa.

Tällaista tuumailua tänään!

Edit: Vaihdoin sivupohjaa.
Mitä te tykkäätte Resorin uudesta ulkonäöstä, oliko entinen parempi?

2 kommenttia:

Tiinuli kirjoitti...

Hieno setti kullan nupullesi =)
Kiitos kauniista sanoistasi blogissani, ystäväni !

Nelmi kirjoitti...

Kivalta näyttää siniset, otsikostasi tuli mieleeni heti päiväkotilaulut :) Minulla tuskin olisi sinistä, joskus ehkä villasukissa.
Millään en muista millainen se edellinen pohjasi oli, vähän noloa...mutta tästä ainakin näkee lukea ihan hyvin. Minulla on tuon näön kanssa ongelmia ja joskus jää ihan hyvä blogi pohjan vuoksi lukematta ja sitten kurkkimattakin. Toisille, joiden blogissa olen vieraillut ahkerasti ja ollaan sillätavalla jo ystäviä, olen siitä huomauttanutkin, mutta en minä joka blogiin kehtaa ruikuttaa, että kauhea tuo sinun pohjasi väri, kun teksti ei erotu. Tästä näkee hyvin ja edellisestäkin näki hyvin, eli hyviä ovat minusta :)
Mielenkiinnolla jään odottamaan seuraavaa neulomustasi tuosta Villa Mokan langasta.
Mukavaa viikon loppupuolta ja leppoisaa viikonloppua :)