sunnuntai 16. maaliskuuta 2008

Taimia

Keltaista, mutta ei vielä pääsiäistä välttämättä. Eilen käytiin Siemen ja Koneen taimia katsomassa ja ostin nämä viisi pelargoniaa. Taimia olisi ollut vaikka kuinka monenlaisia, mutta sain hillittyä itseni ja en ostanut muuta kuin nämä.

Taimien kasvatus on tämän kevään juttu, siis eka kertaa asialla. Katsotaan tuleeko näistä upeita kukkasia vai menikö eurot kankkulan kaivoon:)

Kovasti innoissani näistä olen ja aion vaalia kuin silmäterääni. Toivon, että saan asettaa ihailtaivaksi näitten loistoa teillekkin, kun aika koittaa:)

Edit: Kiitos kaikille vierailijoille ja etenkin kommentit lämmittävät sydäntä!
Tanja, kiva että Resorin nappi lähti mukaasi. En päässyt katsomaan blogiasi, kun en tiedä osoitetta!

7 kommenttia:

Palaga kirjoitti...

Hienoja pelakuun alkuja! Minunkin tekisi toisaalta mieleni, mutta taidan antaa kasvaa puutarhalla kesään asti ja käyn ostamassa vasta sitten. Ihania myös nuo orkideasi. Minulla on niitä kaksi, joista toisessa on kaksi kukkaa.

Kiitos napista, otin mukaani.

Tiinuli kirjoitti...

Tulin vain toivottelemaan mukavaa maanantaita sinulle !!

Annika kirjoitti...

Hei, zetorista kyselit. Eli huivi aloitetaan niskasta eli pitkän sivun keskeltä, ts. kärjen vastakkaiselta sivulta. Neulottaessa siis kappaleen reunat muodostavat sen yläsivun. Aloitustapa saattaa tuntua vaikealta, mutta aika helposti se onnistuu. Muitakin tapoja on, kuinka näitä niskasta aloitettavia huiveja voi aloittaa. Esim. jos katsot ullan sivuilta minttumaarin aloituksen, huomaat että samanlaisen aloituksen voi tehdä myös ilman apulankaa ja virkkauksia. Pääasia on siis se, että luodaan muutama silmukka, neulotaan aina oikeaa pari kierrosta, nostetaan reunasta ja luotujen silmukoiden reunasta silmukoita tarvittava määrä. Saattaa kuulostaa sekavalta, mutta ei kovin hankalaa.

Kukka kirjoitti...

Kivannäköiset taimet sulla, itse laitoin pensastomaattia siemenestä. Alkoivat juuri itämään...=)

Hallatar kirjoitti...

Ihan tanakoita alkuja. =)
Hyviä niistä tuloo, ja loppukesällä kukkasi ovat aivan valloittavia!

Tanja kirjoitti...

Tässäpä tää osoite olis jos haluat tulla visiitille...;) http://www.tanjuska1.vuodatus.net

Tanja kirjoitti...

Kiitos vierailusta=) En minäkään nyt saanut sitä nappia toimimaan. Kokeilen myöhemmin kopioida napin uusiks jos se auttais asiaan. Mukavaa päivänjatkoa sinulle! :)