lauantai 28. helmikuuta 2009

Kalevalan päivä

Moikka!Pitkästä aikaa,,ainakin minusta tuntuu. Vietettiin perheen kanssa lomaa pohjoisessa. Lunta löytyi paljon, vaikka niinhän on nyt täälläkin,ei kuitenkaan aivan siinä mittakaavassa.Meikällä meni isoin osa ajasta puikkoja heilutellessa ja kisoja seuratessa. Parit sukat valmiina, keskeneräisiä töitä kaksi ja keväthuivi kolmas. Nyt on peruttava puheeni asiasta ettei monta työtä yhtäaikaa, malli on muuttunut.:) No sen verran puolusteluja,,,lanka loppui molemmista isommista töistä, että oli pakko keskeyttää, mutta jatketaan......Nämä sukat menevät siskolleni Apelle. Yhdessä ostettiin lankoja Lankamaailmasta ja tässä tuotos yhdestä ostoksesta.Koko: 37-38.....52s.

Puikot: 2.5

Lanka: Gjestall Frost 66gr.


Omat sukkani, pikkasen erilaiset. Suorat terät ja pikkasen isommat, mutta varressa olisi saanut olla ainakin 6s. enemmän.Koko: 37 54s.

Puikot: 2.5

Lanka: Kuten ylläHangon mutterisukista sain siskoltani kommentin, että hyvin pysyy jalassa, kun ovat napakat kooltaan,väri on kuulema myös mieluinen. K, jos sulla on uusia kokemuksia, kerro kommentoimalla. :)Tulppaanien kera toivottelen Hyvää viikonloppua!

Terkuin Tupuna!

15 kommenttia:

möhönasu kirjoitti...

Aurinkoista viikonloppua myös sinulle :)

Matleena kirjoitti...

Oikeinpa minä sitä arvelinkin, että lomalla siellä ollaan ja pohjoisessa, kun ei Resori päivittynyt. ;) Sinne päin täälläkin haikaillaan. Eiköhän tässä jonain päivänä panna vaunu koukkuun ja autonnokka pohjoiseen päin. ;)

Ahkerana olet ollut reissussakin! Nättejä sukkia syntynyt, kivasti raidoittuvasta langasta.

Eila kirjoitti...

Kivat sukat, lanka on nättiä ja piristävät tulppaanit!

intsu kirjoitti...

Kiitos virtuaalikukista ja kivaa viikonloppua sinnekinpäin. Joku aika sitten kotiuduin Kauhavalta neuletapaamisesta. Meillä oli taas aivan ihanaa! Mutta kivan näköisiä sukkia olet reissussa tehnyt.

Omppumato kirjoitti...

Ihanat sukat. Tervetuloa takaisin!

Irina kirjoitti...

Lämpimän näköisiä sukkia! Ja kauniita tulppaaneja! Ihanan näköinen liina kurkki tuolta kukkien alta! Hyvää Kalevalanpäivää ja aurinkoista viikonloppua!

Tupuna kirjoitti...

Möhönasu: Kiitos, kuin myös. :)

Matleena: Taidat tuntea jo tapani. :) Teillähän on helppo lähteä, kun on nukkumapaikka mukana ja lyhyt matka.
Tulihan sitä neulottua.

Eila: Kiitos, tulppaanien aikaan. :)

Intsu: Kiitos. Neuletapaamiset ovat mitä mainioin juttu.:)

Omppumato: Kiitos. :)

Irina: Kiitos. :)

Päivi kirjoitti...

Kauniita sukkia olet reissussa työstänyt! Hyvää viikonloppua!

Hepsi kirjoitti...

Kauniit sukat!
Minulla on samasta langasta ja ihan samasta väristäkin sukat tulossa, mutta mulla on vain yksi kerä lankaa. Pitää tehdä sellaiset matalampivartiset. Tai sitten tilaan Tapiolta lisää. Siellä sitä näytti olevan. Oulunkylässä ei ainakaan viiko sitten enää ollut.

nna kirjoitti...

Ihania tulppaaneja. Piristää myös ruudun tällä puolella. Ja sukat myös on tosi kauniit.

Susu kirjoitti...

Kivoja sukkia. Oma lankani on edelleen kerässä, joten on hauska tietää, minkä näköistä siitä on tulossa... Kiitos virtuaalitulppaaneista - ne kuuluu ehdottomasti tähän vuodenaikaan! Kukkien alta pilkottava liina on tosi kaunis. Aurinkoista sunnuntaipäivää Sinulle!

JennyF kirjoitti...

Kauniit sukat! Tuo lankakin on ilmeisesti jotakin ihan uutta? Nim. pitäisikö lähteä kaupoille heti, kun hamsterikuukausi päättyi...:-)

MarjutJ kirjoitti...

Tosi hienot sukat! Arvasin myös oikein, että olitte pohjoiseen menneet, koskei Resori päivittynyt.

Sipi kirjoitti...

Ihanan väristä lankaa ja kauniita siitä tehdyt sukatkin :)

Anonyymi kirjoitti...

Ompas todella ihanan näköisiä sukkia ja värikin on oikein "miun maun mukainen"

-merja-