torstai 19. helmikuuta 2009

Patrik Tähtönen

Moikka!

Esittelenpä tässä kutosluokkalaisen rakkaan Poikani rättikässäri tuotoksen. Mihinkäs tää hahmo liittyykään, kuka tietää? :)

Syyslukukaudella oli tekniset, on kuulema valmistunut työkalupakki. Onko kuitenkin nyt tämä kevään käsityö osuus paremmin hanskassa. Tiedä häntä, mutta jo on yksi valmis. :)
Seuraavana ohjelmassa ranneke...neulotaan 2oikein 2VÄÄRIN,,,:) sellaisella neuleella.

Tänään kävin vesijumpassa pitkästä aikaa, fyssarilla ja vielä kampaamossa. Meni koko päivä, tulin vasta äsken ja aamulla lähdin ennen seitsemää. Nyt pannukakun paistoon ja hernerokan lämmitykseen. Teen aina isomman satsin pakkaseen, on sitten näitä helpompia päiviä ruuanlaiton suhteen. Makuhan vaan paranee lämmittäessä.

Lumisateisin terkuin Tupuna!

14 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Hauska tekniikka pojalla rannekkeiden teossa! Monenlaista siellä koulussa kuuluu taphatuvan tekstiilikässässkin (tytär on ope)!

Nna kirjoitti...

Mulle tulee jostain käsittämättömästä syystä tuosta mieleen futurama. Vaikka tuskin se siitä on..

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana tähtönen, jota en kyllä millään keksi mihin liittyisi.

-merja-

Susu kirjoitti...

Tosi hieno! Tuohan on ihan selvästi sitä paljonpuhuttua Tildaa. Pojalla on homma hanskassa. Lieneekö perintötekijöillä osuutta asiassa? Neulookin ihan kielillä. Onhan saksankielessäkin nurja=vasen - miksei sitten väärin:-)

Sartsa kirjoitti...

Olen ihan pihalla aiheesta, mut tähti on hieno!
Pihalla olen myös tosta aiemmasta uutishaasteesta! Kohta tulee stressi, kun en löydä sopivaa uutista ja se kaivaa mieltä, kun en oo löytäny... sniif.

intsu kirjoitti...

Liikuttavan ihanan tähtösen poika tehnyt. Niin mekin koulussa aina puhuttiin neuletekniikasta: 2 oikein, 2 väärin.... Hieno keksintö noi sun kupinaluset! Nuo helmet sen tekee!

leenuliini kirjoitti...

Onpas hieno tähti-olento!

Tupuna kirjoitti...

Matleena: Tyttäresi kuulee sitten vaikka mitä kivaa. :)Se on vaan, että tahtoo noi läheisten jutut jäädä enemmän mieleen.:)

Nna: Hyvä arvaus, mutta nej, nej. :)

Merja: Olis apuja, jos olis sattunut oikea piirrossarja kohdalle. :)

Susu: Kiitos. :) Miksei se sinnekkin voisi soluttautua. :)

Intsu: Kiitos,,minä en ollut kuullut nurjaa vääräksi, siksi se niin kolahti. :)

Leenuliini: Kiitti. :)

MarjutJ kirjoitti...

Hieno on tähtönen, vaikkei ole hahmosta hajuakaan:) Onhan sitä tähän ikään jo ehtinyt paljon väärinkin neuloa, mutta nurjaksi sitä on yleensä kutsuttu.

Tupuna kirjoitti...

Marjut: Totta puhut, niin myös täällä. :)

Samma kirjoitti...

Tää on Paavo Pesusienen (Spondgebob Squarepants) kaveri!!

Tupuna kirjoitti...

samma: Kyllä, sinä tiesit. :)

Nelmi kirjoitti...

En kyllä tiedä mihin joukkoon tuo tähti kuuluu, vaikka kommenteista sen löysinkin. Olenkohan vähän jälkeenjäänyt näissä ohjelmapuolissa.
Tähti on ainakin hieno, kivan värinen ja ihan ite tehty. Kyllä meilläkin kurotaan kaks oikeen ja kaks väärin. Ei siis eres neulota :)

Anonyymi kirjoitti...

Who lives in the pineapple under the sea? Makee oivallus.