sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Iso paketti

Moikka!


Eilen saapui siskoni iiison kukkapaketin kanssa:) Paketti oli melkein korkuiseni, minä pieni.:)Tällainen kaunis komistus sieltä paljastui. :)

Kuvattiin kukkanen vaaleaa taustaa sekä tummaa vasten. Kyllä on vähän erinäköinen. Kyselin äskettäin Mieheltäni kumman laitan tänne. Vastaus oli, että päätös on meikällä, niinpä laitoin molemmat. Kumman sinä olisit laittanut, jos vaan yksi kuva olisi mahdollita?
Tykkään orkideoista ja kukkasista aivan hirveesti, tämä on ihana Kiitos Ape! :)
Työstettiin vähän palapeittoa, siitä tulee aika makee. :) Näytän kyllä, ,kun homma etenee.
Pojalla ja joukkueella meni eilen hyvin Kotkassa peli. Voittivat molemmat ottelut. Toinen vastustajajoukkue ei ole hävinnyt yhtään peliä tällä kaudella...nämä menivät ja voittivat. :) Pelejä on pelattu ennen eilistä 14 kpl.

Kiitos kaikille ystävänpäiväntoivotuksia lähettäneille,,kyllä aina lämmittäää mieltä. :)
Mukavaa illanjatkoa!
Toivottelee Tupuna!

10 kommenttia:

Flikka kirjoitti...

Ihana orkidea! Jos olis pitänyt jompi kumpi kuvista valita, olisin ottanut tummataustaisen, siinä tulee kukka paremmin esiin.

Eila kirjoitti...

Minä olisin laittanut tuon tumman jos pitäisi kahdesta hyvästä parempi valita. Minulla ei ole ollut oskaan orkideaa, paitsi leikkokukkana. Kauniita ne ovat!

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Ilman muuta tuon tummapohjaisen kuvan, sillä siinä ei ole taustalla mitään häiritsevää ja kukka pääsee paremmin esille. Rattoisaa sunnuntai-iltaa!

MarjutJ kirjoitti...

Varmaan minäkin olisin molemmat laittanut. Todella kaunis kukka:)

Matleena kirjoitti...

Saitpa taas upean orkidean! ;) Tulipa mieleen vanha sanonta vähän muunneltuna: Kukkien tuloa Tupunalle ei voi mikään estää!

Jaa että kumpaako taustaa vasten orkidea näyttää paremmalta. Ehkä tuota tummaa vasten, mutta ei tuo vaaleakaan huono ole. ;)

Minna kirjoitti...

Komiahan se taitaa olla kun pojan päällä on :D Väliäkös sillä. AnneM kattelee keskiviikkona "en muista mistä" sitä lankaa, peukut pystyyn että löytyy!! Huppu pitäis saada takkiin (pääntie on "huppumallia") ja itellä on lankaa enää noin 1/3 huppuun :( 1 kerä on appelsiinia jolla on tarkotus reunustaa takki, tehdä i-cord nyörit ja taskut. Katos jos joskus joku tyttö-ihminen takkia pitää, niin värit (ehkä) sopii :) Sukulaisten kanssa kierrätetään vaatteita :D

Lellu kirjoitti...

Tummaa vasten on minunkin mielipiteeni. Ja anteeksi kun en ole saanut aiemmin vastattua kysymyksiisi. Minä neulon huivia nelosen puikoilal ja lankaa on jäljellä kaksi kerää neljästä, joten ei hätää.

intsu kirjoitti...

Oi miten ihania kukkasia sulla täällä! Minäkin olisin laittanut tummapohjaisen,jos valita pittää. Vaikka kyllä molemmat ovat hyviä!

Susu kirjoitti...

Ihana orkidea! Molemmat kuvat hyviä, mutta kyllä minäkin tuon tummapohjaisen kannalla olen...

Tupuna kirjoitti...

Flikka: Kiitos.:)

Eila: Minä olen hurahtanut niihin. :)

Päivi: Kiitos:)

Matleena: Näinhän tuo taitaa vähän olla. :)

Minna: Toivon, että löytyisi lankaa:)

Lellu: Sulla riittää sitten lanka. Minulla on paria numeroa suuremmat puikot, varmaan vähän kokoeroa huiveillamme.

Intsu: Kiitos. :)

Susu: Kiitti. :)