tiistai 10. helmikuuta 2009

Ammattiosastolta saatu kimppu

Moikka!

Viime perjantaina sain, kun tapaaminen yhdyshenkilön kanssa onnistui.
Ajattelin, että piristän vähän päivääni tällaisella kauniilla kimpulla, kun.....

Olen tänään käynyt sairaalalla lihasbiopsiassa ja hammashoitolassa hammaskiven poistossa. Eihän ne pahoja juttuja ole, mutta ekaks, sairaalassa tehty toimenpide oli outo ja uusi, kuulema niin harvinainen, että tehdään vaan yksi viikossa PHKS:ssa ja aina tää tiistai aamu ajankohtana.
Nyt on ohi, yks tikki ja odottelen, miltä tuntuu, kun puudutus lakkaa.

Hammaskiven poistoa ole pelännyt enempi kuin lääkäriä, nimittäin kaksi viimeistä kertaa on ollut niin kivulias kokemus, vertasin ettei hevosen suutakaan tollain revitä eikä käsitellä kuin mun suutani. Nyt oli eri hoitsu, hellä ja hyvä, taas sain antaa kiitosta. :)

Näillä mietteillä tänään!

Terkuin Tupuna!

8 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Kyllä nämä lääketieteelliset toimenpiteet taitavat olla niin tekijästä kiinni. Minulla on kokemusta useammasta hammaslääkäristä ja tämä nykyinen on nopea, taitava ja mikä parasta vähäkipuinen.

Lettu kirjoitti...

Toivottavasti ei ala kovasti kipuilla, kun puudutus loppuu !
Mulla on oman kylän hammashoitolasta karsea kokemus: kovakourainen hammashoitaja repi hammaskiveä suustani niin että veret roiskui. Ja päälle ilkesi vielä "kehaista" että häntä kylälläkin sanotaan kovakätisekai. Siltä istumalta päätin, että se eukko EI enää suuhuni kajoa. Seuraavan kerran hammaslääkärissä ollessani tuumasi tohtori, että hoitsulle sitten hammaskiven poistoon. Siihen tokaisin, että jos ei ole muita tarjolla kun se kovakourainen hoitsu, niin kivet olkoot suussani hautaan asti *virn* Silloin poistamisen suoritti lekuri itse, mutta nyttemmin on tullut toinen, nuorempi hoitsu, joka hoitaa homman hyvin, ja helläkätisemmin. ja varmasti ihan yhtä hyvin.

Matleena kirjoitti...

Ihania kukkia olet saanut, kiva, että jaat sen meidän kanssamme! :)

Kyllähän se hammaskiven poisto on aika epämiellyttävä toimenpide ja varsinkin, jos sattuu kovakouraisempi tekijä. Hyvä, kun nyt oli helläkätinen kohdallasi. Muista sitten seuraavalla kerralla varata aika hänelle.

Sipi kirjoitti...

Ihana kimppu :)
Hammaskiven poistosta mulla kans karseita kokemuksia, täällä sen poistaa aina hammaslääkäri vaan se on aina niin kovakourainen että muutamaan päivään ei pysty mitään syömään!

intsu kirjoitti...

Minä pelkään kaikkia hammashoitoja hirveästi. Se kammo on jäänyt jo lapsesta. Kyselit palapeiton uhdistämisestä. palat ovat neulottu aina oikein neuletta. Langanloppuja on ja kun meidän piirissä on sellaisiakin,että eivät muuta osaa,mutta intoa kyllä on. Minä sitten virkkaan palan ympäri kolmen pylvään ryhmiä siten,että kolme ketjusilmukkaa välissä. Nurkassa samaan kohtaan kolme pylvästä, kolme ketjusilmukkaa ja kome pylvästä. Minä virkkaan ketjusilmukka kaarista palat samalla yhteen.

Susu kirjoitti...

Olet kukkasi ansainnut! Kaksi toimepidettä saman päivän aikana... Lisäksi olisit ansainnut suklaata ja lohtulankaa:-)

Tiinuli kirjoitti...

Ihania kukkia,, olet ne todella ansainnut moisten kokemusten jälkeen !! Lohtulanka olisi minunkin mielestäni ollut vielä paikallaan,,

Nelmi kirjoitti...

Kiva kun olit käynyt!
Kyllä olet tuon kimppusi ansainnut. Hammaslääkärit ja-hoitajat ovat kovin yksilöllisä. Ilmeisesti olen hieman pöhkö kun en osaa pelätä, tai sitten olen vain onnekas ja on ollut helliä käsiä suussani :)
Toivottavasti tuo piopsian vastaus on, että ei vikaa mitään.
Kylläpä oletkin ehtinyt tällä välin tekemään monen moista kaunista käsityötä. Sen siitä saa kun pitää tietsikkataukoja. Nyt on luettavaa ja katseltavaa vaikka kuinka. Mukavaa päivää sinulle, enkelit olkoon kanssasi :)