maanantai 15. syyskuuta 2008

Syysasteri

Moikka!

Lempiväriäni oleva syysasteri. Sain ystävättäreltäni jo pari viikkoa sitten. Kesäkukkaset eivät ole enää hohdokkaimmillaan.

Aamulla kävin naapurikunnassa lankaostoksilla. Kuulin perjantaina kauppias rouvalta, että perkaa laatikoitaan viikonloppuna ja laittaa egellä/kerä. Minähän olin jo heti yhdeksältä siellä apajilla,mutta kuinkas ollakkaan. Hän olikin ehtinyt tehdä homman perjantai iltana ja langat menivät lauantaina :( No löytyi sieltä mullekkin jotain,,,,suuremmin odotuksin kyllä menin.

Tytär kävi lapsineen. Prinsessa kasvaa kovaa vauhtia,,,söpöläinen :) Oli jalassa mummin kutomat junasukat ja päällä villatakki.

Perunat porisee kattilassa,,,muusia tulossa ja kalapuikot uunissa, pojalla kova nälkä ja

Terkuin Tupuna!

6 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Mukavaa, että sukat ja takki ovat päässeet käyttöön:)

Tupuna kirjoitti...

Marjutj: Se on kiva, että tekeleitä käytetään.

Matleena kirjoitti...

On se kiva, että meillä on saatavana pihakukkia niin kevääksi kuin syksyksikin! Saadaan aina jotain silmäniloa! Ja niinhän niitä on sisäkukissakin, toiset kukkii keväällä toiset syksyllä. Tänään huomasin valkoisessa lehtikaktuksessa nuppuja. :)

Lankakomero kirjoitti...

Varmaan harmitti, kun suurin osa langoista oli jo mennyt, mua ois ainakin ottanut päähän tuossa tapauksessa.

Tupuna kirjoitti...

Matleena: Täytyykin mennä terassille tarkistamaan oma kaktus.

Lankakomero: Kieltämättä otti pattiin :)

Helmis kirjoitti...

Hih, onneksi lanka ei kuitenkaan vielä loppunut kokonaan :). Minä aina yritän näin lohdutella itseäni, kun kuulen vähän liian myöhään jostain hyvistä tarjouksista tai muuten myöhästyn... :).

On tosi kaunis asteri!! Toivoin salaa synttärilahjaksi asteria, mutta kaksi huonekasvia kyllä ilahduttivat nekin :). Yritän elvyttää huonoksi ja vähäiseksi kuihtunutta huonekasvivalikoimaani vähitellen, joten nuo sisäkukat tulivat kyllä oikein sopivasti nekin.