maanantai 8. syyskuuta 2008

Käkkärä

Moikka!

Aikas hieno mänty Ylläksen maisematien varrelta. Alla lamppu jota poltetaan pimeällä.Tään vajaan kymmenen kilometrin matkalla on useita valonheittimiä, on hienon näköistä valojen palaessa ja heijastaessa erilaisiin luonnon ihmeellisyyksiin. Kuvattiin viimeviikolla siellä ollessa.

Viikko on taas aluillaan. Tänään kävi työkaveri kylässä. Pian tulee vuosi täyteen sairaslomaani, ovat kuulema kaivanneet :) Sittenhän se hyvyys tai tarpeellisuus yleensä huomataan, kun ei ole :(
Eilen sai ystävättäreni ponchon. Oli erittäin tyytyväinen ja mielissään, kokokin oli sopiva. Tuli hyvä mieli onnistumisesta.

Käsityöpuolella sukkaa pukkaa nyt satokautena,ei muuta kuin tikuttelemaan :)

HYvää viikonalkua kaikille! Terveisin Tupuna!

5 kommenttia:

Kukka-75 kirjoitti...

Kaunis tuo mänty! Onkos sinulla toiveita vielä töihinpaluusta? Ihan vain uteliaisuuttani kyselen, ei ole pakko vastata =)

Tupuna kirjoitti...

Kukka-75: Ei tuon alan töihin missä olen ollut elikkä seisomatyöhön. Kunhan ja jos tilanne selviää, koulutusta. Kaikki on vielä auki ja epävarmaa:(

Matleena kirjoitti...

Ihana tuo käkkärämänty! Se sai aivan ikävän Äkäslompoloon, kun emme ole olleet siellä reiluun vuoteen. Mehän olemme olleet kymmenkunta vuotta siellä hiihtokautena eri pituisia ajanjaksoja, mutta viime talvi jäi väliin muuttotouhujen takia. Saa nähdä, miten on ensi talvi, päätöksiä ei ole tehty. Tuolla maisematiellä on kyllä kauniita näkymiä ja valot tuovat kauneimpia paikkoja esiin pimeässä.

MarjutJ kirjoitti...

En ole koskaan käynytKuusamoa ylempänä enkä Lapissa lainkaan. Varmaan siellä olisi hienoja maisemia.

Tupuna kirjoitti...

Matleena: Jospa pääsisitte enstalvena hiihtelemään sinne :)

Marjutj: Kyllä Lappi on kiva, kaunis paikka :)