torstai 11. syyskuuta 2008

OdotellaanMoikka!


Pilvinen päivä, Joulu lähestyy, niin lähdin mukaan tällaiseen juttuun. Tule sinäkin,aikaa on vielä ilmottautua. Löytyy täältä.


Aamulla kävin vesijumpassa,toinen kerta nyt tälle syksylle, tiistaina kävin ekan kerran. On tosi kiva mieli ja olo sen jälkeen. Aamulla kyllä väsytti, mutta kannatti lähteä, jos kerran antaa itselleen periksi on helppo toistekkin luistaa :)


Lankakaupassa kävin tullessani. Ostin vaan vähän lankaa. Mua hirvittää nuo lankojen hinnat, tietysti kaiken muunkin. Tulee aina ajateltua markkoina asian havahduttamiseksi ja silloin lamppu syttyy, "oho" onpa Olli laihtunut :) Nää on näitä sanontoja, en tiedä ymmärrättekö, mutta varmaan joku ainakin :)


Olen monesti lukenut blogeista, että ihmisten on vaikea keksiä otsikkoa. Minusta taas tää lopetus on hankalaa, että se tulisi jouhevasti :) Nyt kuitenkin kuulumisiin....


Terveisin Tupuna!


6 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Vesijuoksu pitäisi taas aloittaa, mutta kun en yhtään tykkää uimahalleista. Ja kyllä lankojen ja kaiken muunkin hinta hirvittää.

Tupuna kirjoitti...

Marjutj: Minullakin on ollut opettulussa siellä käynti. Viime lokakuusta saakka olen käynyt,on siihen tottunut ja oppinut :)

Kirsi kirjoitti...

Tässä on tullut mietittyä kaiken kalleutta. Opiskelut pitäisi alkaa. Ostaa joka kuukausi bussikortti, maksaa hoitomaksut ja viedä pojalle omat ruuat hoitoon(moniallerginen). Jos hoitaja tekisi päiväruuan itse, 5 euroa tulisi enemmän hoitopäivälle lisää. arg. Katotaan kuinka rahat riittää. Asuntolainatkin kun pitää maksa. puhumattakaan miljoonista muista vakiokuluista.Mistä säästää. Ei lapsiltakaan viitsi harrastuksia kieltää.

Matleena kirjoitti...

Sait houkulteua minutkin jouluylläriin! ;D Kävin jo ilmottautumassakin.

Saisitpa houkuteltua tuohon vesijuoksuunkin! Minä kävin ennen kaksi kertaa viikossa ohjatussa jumpassa eikä se rasittanut ollenkaan, päinvastoin. Nyt ei ole täältä uudelta seudulta vielä oikein löytynyt sopivan tuntuista ryhmää/ryhmiä. -syvä huokaus-

Olen samaa mieltä, että langat ovat kalliita, kun hintaa rupeaa ajattelemaan. Mieheni sanoo aina, että harrastukset maksavat. Ja sen muistan lankoja ostaessani, jos omatunto rupeaa suihkimaan hinnasta. Mutta ostan kyllä yleensä noita halvemman hintaluokan Novita-lankoja ja mielellään vielä tarjouksesta.

Seijasisko kirjoitti...

Minä käyn säännöllisesti 3-4 kertaa viikossa uimahallissa. Vesijuoksen reilun puolituntia ja vesijumppaan puolituntia. Minulle se ei ole mitään pakkopullaa ..ihan pelkkää nautintoa ja oiva keino nollata ajatuksia ja kasvattaa kuntoa.Sieltä saan myös positiivistä energiaa ja hyvää mieltä . Oulun Raksilassa on arkipäivisin jumppia 6 kertaa päivässä/illassa ja parhaimillaan jumppareita on toista sataa yhtäaikaa altaassa. Viikon loppuisinkin jumppia kolmemsti päivässä. Liikunnanilon olen löytänyt vasta aikuis-iällä ja len todistanut, että sohvaperunasta voi tulla himoliikkuja!!

Tupuna kirjoitti...

Kirsi: Ai erityisruokavaliosta joutuu maksamaan lisää:( Minä olen vaan valmistanut niitä, en joutunut maksamaan.

Matleena: Kiva, kun aloit jouluylläriin ja jospa se vesijuoksukin vielä kolahtaa uudessa kin paikassa.

Seijasisko:)Minä olen saman ajan ja samat jutut hallilla. Olen oppinut tykkäämään, kun en voi muuten lenkkeillä. Reilu vuosi sitten rakkain harrastukseni oli sauvakävely, menin satoi tai paistoi, oli arki tai sunnuntai.