perjantai 26. syyskuuta 2008

Ostokomee

Moikka!

Perjantaipäivä jo puolessa. Tänään olen saanut aikaankin jotain. Leivoin pullaa, pesin liinavaatteet ja imuroin,,,sukkakin olen vähän tikutellut. Laiskahan se töitään laskee,,,niinpä, mutta kun tietää tilanteen ei omatunto soimaa vaikka tässä suurimmaksi osaksi onkin istumahommissa. Eilen sain uuden pereniustuen,sitä olen testaillut. Nyt on kyllä jo niin voimat pois alaraajoista ja selkä kipiä, että täytyy huilata :)

Eilen sorruin tuohon uuteen orkideaan. Oltiin kaupungissa, sanoin miehelle, että Hon Kongissa on kaks vanainen 9.95e. Vastaus, hän ostaa sulle ja niin sitä mentiin valikoiman eteen. Sehän se sitten onkin vaikea homma. Tähän päädyin,,,olishan siellä ollut monen muunkin värisiä.
En ole tuonut vielä kaktuksia sisälle,kai pitäis pian tuoda, ettei halla vie. Verenpisrassa ja pelakuissa on paljon ja isoja nuppuja,mitähän niittenkin kanssa tekee. :)

Kello kiitää,lähden asioille,,,Hyvää päivänjatkoa!

Terkuin Tupuna!

6 kommenttia:

katjaii kirjoitti...

moi!
kateellisena luin työlistaa... mulle tuli flunssa ja makoilen patjalla lattialla. väsyttää. onneks en lähteny töihin vaikka aamulla kovasti vielä yritin. olispa sohva jo tullu. siinä saattais hetkiä pysyä jopa istuma-asennossa...

Matleena kirjoitti...

Sinähän olet ollut ahkerana, noin paljon saanut aikaan eennen puoltapäivää!

Onpa kivan värinen tuo uusi orkideasi, kun on tuota punaista noin paljon tuossa keskustassa. Minun valkoisessa ei ole ollenkaan punaista. Piti käydä ihan tarkistamassa. ;D

KristiinaS kirjoitti...

Hienon kukan sait miehen ostamaan;)
Piti oikein Googlella etsiä ja katsoa millaisen tuen olet saanut. Ihan uusi kapistus tuokin. Kaikkea sitä näillä blogikierroksilla oppii. Hyvää viikonvaihdetta:)
www.tiinas.vuodatus.net

Tupuna kirjoitti...

Katjaii: Nyt on niin flunssaista aikaa. Minulla kesti puoltoista viikkoa. Paranemisia :)

Matleena: Joskus iskee inspis, pulla kaikki ja huomenna tulee vieraita. Meinasin kukkasesta kirjoittaa, että minulla on useita sinipunaisia orkideoita, mutta ei näköjään kuvaa yhdestäkään ja eipä kyllä ole pitkään aikaan kukkinutkaan ne sen väriset.

Kristiina: Juu:)Minä en pääse mihinkään ilman tollaista tukea ja syytä ei ole vielä.....selvillä :(

TeSa kirjoitti...

Kaunis kukkanen.
Katselin eilen ikkunanpesuja tehdessäni, että lehtikaktukset nuppuuntuvat. Eikä ole pitkää aikaa, kun otin ne sisälle.
Ihana poncho. Mietin nähneeni tuon joskus meilläkin puikoilla. Tein samanlaista uudelle äipälle lämmikkeeksi muutama vuosi sitten.

MarjutJ kirjoitti...

Kaunis kukkanen; minulla eivät oikein pysy mitkään kukat hengissä; paitsi yksi tosi sitkeä kiinanruusu.