tiistai 3. kesäkuuta 2008

Hommiin!

Moikka!

Niinpä, tekemistä (mutta mieluista:) riittää näitten ihanuuksien kera,,,,, onhan tuolla varastossa toki entisiäkin,,,

Eilen kävin Korialla neuletapaamisessa,,, kiitos mukanaolleille seurasta ja kyytimiehelle kyydistä,,,. Sieltä ostin nämä langat paitsi nuo Vironvillat on Annelta. Tossa on Kotiväkeä , Tenneseetä, Floricaa ja Nallea.

Marraskuussa aloitin tämän aktiivisen neulomishomman taas vuosien tauon jälkeen ja nyt noihin lankoihin on tullut oikein tosi himo,,,Täytyisi keksiä paikka mihin niitä sijoittaa, kun olkkarin nurkka alkaa olla pussukkoilla täytetty:) Entäs se, kun tuntuu, että raskiiko niitä käyttääkään, ihailla vaan:) Pois se minusta ja puikoille vaan,, koithan käy lankojen kimppuun , jos en minä niitä tuhoa:)

Tiedän kyllä, että minun lankavarastoni ovat tosi laihoja oikein "neulojien" varastoihin nähden, mutta tauti näkyy tarttuvan:)

Nyt tikuttelemaan ja kohta taas auton nokka sairaalaa kohti. Tänään on röntgentutkimus lantiosta.

Aurinkoista päiväjatkoa toivottelee Tupuna!
9 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Oi kun olet hankkinut ihanan kasan lankoja! Minulla on langoilleni makuuhuoneen nurkassa viisi kannellista (vetoisuus muistaakseni 25 l), läpinäkyvää muovilaatikkoa päällekkäin. Pyrin siihen, että lankani mahtuisivat niihin, mutta ei tahdo onnistua.

Tiinuli kirjoitti...

Tsemppiä sinne röntgenreissuun! Ihania lankoja,, tuota vironvillaa minäkin haluaisin joskus,, olisi kiva tehdä siitä se yks huivi.

sartsa kirjoitti...

Oi, oi! Unohin koko tapaamisen, enkä viimeksikään päässy. Ens kerralla taidetaan olla reissussa. Noi kiekot näyttää mielenkiintosilta.

Virkku kirjoitti...

Vai oli Korialla sellainen tapaaminen - multa nuo menee aina jotenkin ohi :(.
Hienoja lankahankintoja oelt tehnyt :).

Kiira kirjoitti...

Kiitos onnitteluista! Ihana kasa lankaa :)

Minna kirjoitti...

Jos sinä et ole oikea neuloja niin mikä minä sitten olen kun mun eilen hankittu lankakasa on paljon pienempi :D Kiitos kivasta seurasta - oli mukava tutustua!

Annika kirjoitti...

Aah, ei voi kuin huokaista ihastuksesta lankojesi edessä. Hieno saalis:)

Seijasisko kirjoitti...

Onni suosi sinua blogini arvonnassa. Olin kyllä oikeasti iloinen kun satuit voittamaan. Jaksat aina käydä uskolliseti kommentoimassa kaikki postaukseni. Postia tulen saamaan lähiaikoina.

Seijasisko kirjoitti...

niin unohtu, että lähetätkö ositteesi minulle sähköpostiini. E-mail linkki löytyy sivuiltani.