lauantai 28. kesäkuuta 2008

Salomoninsolmuja

Moikka!

Melkein viikko vierähtänyt edellisestä postauksesta.Kuntoutuksessa olen vaan äkkiseltään piipahtanut koneella. Ei voi jäädä kauaksi aikaa, kun on muitakin tulossa ja toisekseen ei ole ollut aikaakaan, on ollut muuta tekemistä iltaisin. Toisaalta on ihan hyvä olla välillä vähän netti pimennossakin välilllä , kun tässä kotona tahtoo tulla oltua vähän liikaakin:) Aika on mennyt kamalan nopsaan kuntouksessa ja tullut paljon uusia tuttuja. Liikuntaa on tullut monin verroin enempi kuin kotona.

Tulin tänään iltapäivällä kotiin ja takaisin meno maanantaiaamuna. Oli kiva tulla piipahtamaan kotona. Tuntui, että kaikki on tässä muutaman päivän ajalla kasvanut kauheesti. Koti oli siistinä ja Poika oli ostanut minulle rannerenkaan jossa oli iso sydän johon olivat iskän kanssa laittaneet hänen kuvansa:)

Minulla oli käsityönä tämä siskolleni tuleva hihatin Kevään 2008 Novitasta, Rose Mohairista ja nelosen koukku työstämisvälineenä. Tuli ihan kiva vaikka epäilinkin aloittaessani.

Kiitos kommenteista, terveisin Tupuna!

8 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Kiva hihatin!
Hauskaa viikonloppua kotona ja mukavaa jatkoa kuntoutuksessa!

Tiinuli kirjoitti...

Haa, tervetuloa takaisin,, vähäksi aikaa. Toivottavasti sieltä kuntoutuksesta tulee runsaasti uusia voimia taas tuliaisina.
Hieno hihatin! Oikein mukavaa viikonloppua teille !

Matleena kirjoitti...

Hieno hihatin! Mukavaa kotiviikonloppua ja intoa ensi viikon kuntoukseen!

Nna kirjoitti...

Wau miten kivan näköinen hihatin. Pitääkin lainata kirjastosta itselle samainen lehti.

Seijasisko kirjoitti...

On tainnu pojalla ja miehellä olla ikävä!;) Hieno hihatin.<3

MarjutJ kirjoitti...

Upea hihatin! Mukavan lahjan olet kotoa saanut:)

famu kirjoitti...

Kiitos Kastehelmi-kommentistasi. - Kaunis ja niin ilmavan ja pehmoisen oloinen neule.Tykkään neuloa Rose Mohairista.Hartiahuivina "Feather and Fan-mallilla siitä ainakin tuli suloisen pehmoinen.Salomonin solmuilla täytyy kyllä tehdä seuraava.

sartsa kirjoitti...

Tyylikäs hihatin. Mulla on toi Salomon vieläkin vähä hakusessa. Kerran jo meinasin, mut en löytäny mieleistä koukkua, pyykit oli laittamatta kuivumaan, iltapala painoi päälle jne.