perjantai 13. kesäkuuta 2008

Onnettaren suosiossa!

Heippa!

Sain ekan kerran palkinnon täällä blogi maailmassa, kivaa:)
Seijasiskon 25 000 kävijämäärän kunniaksi järjestetty kysely lankamieltymyksistä ja arvonta, jossa minä olin toinen onnekas.

Paketti tupsahti jo eilen postilaatikkoon ja siinä on pari kerää Nallea,,minun mielilankaani ja värikin on ihan jees, Mariannepussi jotka kyllä tekevät kauppansa ja vielä kortti tervehdyksenä Oulusta. Oli kiva saada Oulusta postia, kun olen asunut siellä aikoinaan muutaman vuoden.
Seijasisko, sydämmelliset kiitokset Sinulle:)

Tänään kävin kampaamossa laitattamassa taas juuret piiloon, kulmat ja ripset saivat väriä, kyllä sitä taas passaa:) Huomenna on miehen siskon ja hänen puolisonsa 40 vuotis hääpäiväjuhla jonne ollaan menossa.

Nyt menen tekemään muutaman kerroksen ja sitten lähden hierojalle. Hieroja soitti äsken ettenkö tulisi tänään hänen energian purku kohteekseen, no mikä ettei:)

Perjantai-iltaa toivottelee Tupuna!

4 kommenttia:

Seijasisko kirjoitti...

Kiva kun tykkäsit väreistakin.Toivottavsati hieronta oli rentouttava ja mukavia huomisia juhlia.

Kirsi kirjoitti...

kysyit huivin mallista. Oman pään tuotoksia. En tiedä onko jossakin tuollaista aikaisemmin tehty. Minut huivit alkaa aina ilman ennakkosuunnitelmia. En siis tiedä puikottelua aloittaessani mitä tulee. Itsellekin yllätys mitä tulee.

Äiti-puffa kirjoitti...

Onnea! Sanonta kuuluu että raha tulee rahan luo, kai sama pätee lankoihin? Varo vaan, pian tulee lankaa ovista ja ikkunoista ja vaikka mistä! ;)
Ihana tuo sinun perhosesi, meillä lepäävät yhä....

lettu kirjoitti...

Sulle olis haaste blogissani :)
Aurinkoista viikonloppua !