keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Pioni

Moikka!

Sateet ovat alkaneet,,,syystä ,että pioni kukkii. Onhan tämä ollut kukassa ainakin viikon verran, mutta eikös ole Esterikin jo antanut ropinaansa pian viikon, ainakin siltä tuntuu:)
Musta tuntuu, että joka ikinen vuosi, kun tämä ihanuus avaa kukkansa alkavat sateet,,,,kukkaset ovat niin isoja ja painavia, että kastuessaan painuvat maahan vaikka kuinka olisi tuettu.
Tämän vieressä on toinen isompi pionipensas,,,, sekun puhkeaa loistoonsa, niin sitten se vasta ropottaakin,,,,

Neulojan kukkaismietteitä tarjoiltuna Tupunalta:)

11 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Puhkeaako se viereinen kukkaansa esim. juhannuksena ;)

Tupuna kirjoitti...

Marjut; kyllä nuput ovat sen verran pienet ettei vielä juhannuksena,,,,luulen, että menee reilut pari viikkoa vielä. Katsotaan , pitikö arvioni paikkaansa:)

Seijasisko kirjoitti...

Minulla on vaaleanpunainen pioni. Täällä se kukkii vasta heinäkuun puolessa. Olen aina sanonut sitä "tyhmä kukaksi"..koska se kasvattaa niin hennot varret, ettevät ne kestä kukan painoa. Kukka on kyllä aivan upea.

Tiinuli kirjoitti...

Ihana kukka. Minä en oo onnistunut pionien kanssa,,
Oikein hyvää juhannusta sinulle ja läheisillesi !

Matleena kirjoitti...

Aivan ihana se on tuo pionin kukka! Minulla oli entisessä pihassa juuri saman värinenkin. Tänne uuteen istutin ostotaimia, kun ei ollut ennestään. Saapa nähdä, montako vuotta pitää odottaa kukintaa.

Olen muuten samaa mieltä kanssasi, ettei blogilistaan kyllä voi luottaa: ei näytä ajallaan päivityksiä tai sitten näyttää saman useampaan kertaan. Mutta onhan se tyhjää parempi.

sartsa kirjoitti...

Huhuu, täällä vielä kukutaan :0
Meidän pionit on vielä nuppuina.

sartsa kirjoitti...

Huhuu, täällä vielä kukutaan :0
Meidän pionit on vielä nuppuina.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Tuttu juttu nuo pionit ja sateet. Sama koettelee myös idänunikoitani: aina kukinnan alettua tulevat sateet ja tuulet ja tempaisevat terälehdet mennessään! (Tai ehkä se vain tuntuu siltä...?)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Sama tuntemus on minullakin pionien ja sateiden kanssa - ja toimii myös idänunikoiden kohdalla, valitettavasti...(Ensimmäinen kommenttiyritys haihtui taivaan tuuliin sekin - toivottavasti ei tule tuplakommenttia.)

Tarjuska kirjoitti...

Ihana pionin kukka. :) Meillä mökillä olivat vielä viime viikonlopulla nupuillaan. Teillä taitaa olla kesä vähän pidemmällä tai sitten ne kukkaseni vaan ovat jääneet hieman vähemmälle huolenpidolle, kun ollaan kaupungissa. Mulla on samassa rivistössä valkoisia ja vaaleanpunaisia ja tuota punaista väriä. Niissä valkoisissa on hieman punertavia viirujakin. :)

jantta kirjoitti...

Teillä on pijjoonit aikasemmassa sitten kun meillä. Meillä vasta isolla nupulla.
Mukavaa juhannusta...jos en oo vielä toivotellu:)