perjantai 30. toukokuuta 2008

Sydän sykkyrällä

Moikka! Toiseksi viimeinen päivä toukokuuta ja lapset pääsevät kesälaitumelle huomenna. Lapsilla on aamulla sankarihaudoilla käynti ja hartaus kirkossa johon voi osallistua vanhemmatkin. Tilaisuuden jälkeen jaetaan todistukset ja kesäloma alkaa.

Eilen illalla oli kevätjuhla jossa muun ohjelman lisäksi jaettiin mm. tällainen stipendi yhdelle joka luokasta. Viitos luokan saaja oli tämä meidän Poika 11v. Äidin ja isän rinta paksahti rottingille ja sydän sykkyrälle, ihanaa:)
Vanhempainyhdistyksen toimesta, opettajan valitsemalle henkilölle kunniamaininta ja kymmenen euroa rahaa. Tuli täytenä yllätyksenä oppilaille kuin vanhemmillekkin.

Aurinkoinen päivä. Olen pessyt sängynpeiton ja muuta pyykkiä. Sitten istuskelin ulkona ja tikuttelin puseroani. Mies tuli juuri ja sanoi, että radiossa on varoiteltu liiasta auringossa olosta. No jospa sitä ei tullut liikaa, pari tuntiahan minä olin siellä:)
Taitaa tulla jo liian pitkä juttu, niin jätetään toiseen kertaan!

Kaunis kiitos kaikille kommenteista, niitä on tosi ihana lukea!

Lämmintä ja kesäistä viikonloppua toivottelee Tupuna!

10 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Onnittelut pojalle varmasti ansaitusta tunnustuksesta :)

Intsu kirjoitti...

Onnea Pojalle ja äidille ja isällekin!

Matleena kirjoitti...

Onnittelut pojalle saadun hienon tunnustuksen ansiosta! Saa siinä olla niin pojalla kuin vanhemmillakin rinta rottingilla.
Aurinkoista viikonloppua!

SatuU kirjoitti...

Onnea pojalle, samoin syystäkin ylpeille vanhemmille! Minullakin oli yllätys suuri ja mieluinen, kun esikoiseni sai ammattikoulussa stipendin - luokkansa paras. Äidin ylpeydellä kehun.. *hymy*

Seijasisko kirjoitti...

Saakin olla rinta rottingilla..Onnea pojalle ja myös vanhemmille.:)

Palaga kirjoitti...

Onnittelut pojalle ja vanhemmille!

sartsa kirjoitti...

Onnea! Tuntuu varmaan ihan tosi ihanalta. Kevätjuhlat sun muut herkistää aina muutenkin mieltä. Nekku oli tänään viimestä päivää tossa koulussa, syksyl mus.luokalle toiseen kouluun. Min vanhin poika varttuu mihin kouluun pääsee, ku peruskoulu loppu nyt. Nuorempaa poikaa pakkailen rippileirille, joka alkaa maanantaina. Äitille tulee varmaan ikävä...

lettu kirjoitti...

Tosi upea kunniakirja :) Onnittelut pojalle, ja teille vanhemmille myös !

Hepsi kirjoitti...

Onnittelut pojallesi!

Tiinuli kirjoitti...

Hienon stipendin on poikasi saanut,, Onnittelut! Mukavaa maanantaita sinulle!