maanantai 27. huhtikuuta 2009

Tulppaaneja

Moikka!

Kukkapenkin ekat tuotokset.:) Näitä ei ole kuin nämä kolme kappaletta. Ovat ikuvanhoja, ainakin 20 vuotta. Ovat matalia ja eikös tuo kukkakin ole tavallisuudesta poikkeava. Tulee kyllä tulppaaneja enemmän, mutta ne on perinteisiä ja vielä pienellä,pienellä nupulla. Näytän nekin sitten, kun aika on kypsä. :)

Oli kiva neuloskella päivällä ulkona ja kyllä vieläkin voi , kun aurinko paistaa,ihanaa. Olin ulkona reilun tunnin ja alkoi kamalasti väsyttämään. Oli tultava sisälle ja otettava pienet tirsat. :) Ei ole normaalia minulle, tiedä häntä vaikka muuttuisikkin joka päiväiseksi käytännöksi.

Villatakki odottaa ompelua ja kaulusta, on tossa pingottumassa. Aloitin tänään pikkuneuleen jota olen neulonut, kai sen jälkeen on mentävä villan pariin vaikka ei oikein huvittaisi. :(

Aurinkoisia päiviä kaikille!

Terkuin Tupuna!

9 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Kauniisti kukkivat tulppanit! Täällä eivät ole vielä putkahtaneet esille (itselläni ei taida ollakaan istutettuna).

intsu kirjoitti...

Kyllä on ihania noi tulppaanit! Saas nähdä mitä noista mun penkistä nousevista aluista tulee!

Matleena kirjoitti...

Kauniita tulppaaneja! Minä en istuttanut viime syksynä tulppaanin sipuleita ollenkaan, kun haaveilen, että saisimmme jo alkukesästä uusittua pihan istutuksia. Saa nähdä, toteutuuko haaveeni.

Niin ne Kirwan tanssit tähtenä loppuivat eilen, ihan oikein minun mielestäni, kun muut parit ovat selvästi parempia. Viimeiset kaksi kertaa ovatkin sitten tosi jänniä! ;)

sartsa kirjoitti...

Ei meillä oo vielä tuplaaneja!
Tosta Elvins -sanasta tulee aina outoja mielleyhtymiä: Elvis, Elfvingin tie, Elvingin torni, ja vielä jotain satuihin liittyvää. Aina se osuu silmiin kun tulen tänne.

TeSa kirjoitti...

Kevät puskee kukkavanaa, kauniita tulppaaneja.
Omani ovat vielä kellarissa ruukkuistutuksina. Pitäs varmaan roudata jo kuistille ottamaan kevään ensimmäiset auringonsäteet lehdilleen.

Irina kirjoitti...

Kauniita kukkasia!
Täällä lumen keskellä tulee usein mieleen, että ollaanko me samassa maassa! Ihana katsella teidän muiden kevätkukkien kuvia! Ei auta,kyllä täällä perässä tullaan!

Anonyymi kirjoitti...

Mä ihastelin tänään torilla jo itselleni nimpparikukiksi orvokkeja, mutten sitten osannut päättää väriä ja lopulta tapasin tutun ihmisen, jonka kanssa olen viimeksi jutellut vuonna 2000 ja hänelle on tapahtunut niin paljon (lähentelee jo sinun viime vuosien tahtumamäärää), että loputa tuli kiire enkä edes ehtinyt ostaa orvokkeja, joten ihastelen sitten täällä sun todella kauniita tulppaanejasi, aivan ihania.

-merja-

MarjutJ kirjoitti...

Hauskan näköisiä tulppaaneja; meillä myös puskee kukkavanoja remonttirojun läpi.

Tupuna kirjoitti...

Eila: Aurinkoinen eteläpuolen paikka tuossa, missä kukkivat.

Intsu: Jännä odottaa. :)

Matleena: Toivotaan, että haaveesi toteutuu. Jännemmäks käy tanssit. :)

Sartsa: Aukeeko Resori sulle sillä postauksella. :)

Tesa: Ne on niitä kevään hommia. :)

Irina: Jospa teillä kestää sitten pitempään. :)

Merja: Onneks löytyy sitten lohtua, kun sillein pääsi käymään. :)

Marjut: Valkovuokotkin oli ilmestyneet viime yön aikaa. :)