keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Kerroslaskuri ja lankaa

Moikka!

Tänään sitten sain tään napsautettavan kerroslaskurin jota olen haikaillut jo kauan. :) Kyselinkin viime viikolla, että tietääkö kukaan mistä näitä saisi. Omppumadon vihjauksen perusteella tiesin mennä asioimaan Poppeliin. :)

Samassa paketissa tuli Linit. Uusi tuttavuus minulle Lin ja pellava yleensäkkin, en ole neulonut kyseisestä materiaalista. Ystävällisesti pyydän, kertoisitteko millä mallilla,puikkokoolla ja langan menekillä olette neuloneet Linistä huivin. :)

Kaupantekijäisiksi tuli 4 kpl silmukkamerkejä. Mielestäni suhteellisen nopeasti sain paketin. Tilasin 16.4 ja sain tänään 22.4.

Aurinkoinen ilma suurimman osan päivää. :) Siitä huolimatta olen ollut kovin väsynyt. Makasin ja nukuinkin päivällä jota ei ole tapahtunut edes kovan flunssan aikaan, mikä lie. :(

Nytpä kerrokset pysyvät laskuissa (toivon mukaan) :) Siispä tarkistamaan asia......

Terkuin Tupuna!

16 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Minä olen katsellut tuota pellavaa "sillä silmällä", en kuitenkaan raski vielä ostaa kun siihen neuleeseen jota suunnittelen, menisi tuota aika monta kerää. Odotan tarjousta tai ostan edullisempaa...sitten joskus.

Tiinuli kirjoitti...

Onpa kaunista lankaa! ja toimitus oli kyllä mukavan nopea. Kyllä nyt kelpaa neuloa kun on hieno kerroslaskuri sulla,,

Matleena kirjoitti...

Minullakin on tuota Liniä kolme kerää (sain Kipakalta bongausvoittona), mutta en vielä ole keksinyt, mitä siitä tekisin. Kovin isoahan ei saa kolmesta kerästä. Mutta ihanan tuntuista lankaa! ;)

Päivi kirjoitti...

Mielettömän ihanan väristä lankaa. Kokemusta siitä ei valitettavasti ole.

Irina kirjoitti...

Tuota samaista lankaa minäkin etsiskelin. En vain vielä tilannut. Kaunis väri! Minkähän tuntoista lie neuloa! Aiemmin olen kyllä pellavalangasta neulonut puseron ja mukavan oloinen siitä tuli. Ei vain ole enää muistissa puikkokokoja ym. Taitaa olla yli kymmenen vuotta sitten,kun siskolleni sen pitsineuleisen puseron tein.
Hyvää vointia sinulle!

Mari kirjoitti...

Tuo Lin näyttää aivan ihanan väriseltä. Napsautettava kerroslaskuri.... Poika väittää, että mun harrastus on välineurheilua....

Anonyymi kirjoitti...

Onpas upean näköistä lankaa, herkullinne väri ja mikä kiilto!

Toivottavasti päivän lepäilyt auttoivat ja olet taas oma entinen itsesi.

-merja-

MarjutJ kirjoitti...

Minullahan on 5 kerää odottamassa, että saan kiireisemmät alta pois. Varmaan ehdit kokeilla ennen minua. Kipakan blogista löytyy vinkkejä langalle.

Onneksi ehdit saada pakettisi ennen postin lakkoa.

Villa Lankala kirjoitti...

Marjut osakin jo kertoa sinulle sen mitä minunkin oli tarkoitus kertoa:-) Lanka on kauniin väristä ja siinä on kiva kiilto:-)

äiti-puffa kirjoitti...

Kaunista lankaa.
Mua toisaalta kiehtois kerroslaskuri, mutta näin harvalla päällä varustettu ihminen ei takuulla muista napsauttaa sitä silloin kuin pitäisi!
Kerrohan myöhemmin onko siitä hyötyä.

Tupuna kirjoitti...

Eila: Onhan tuolla ihan hyvä kilohinta, jos enemmän tarvii niin kyllä pussi kevenee. :(

Tiinuli: Jees....kiva kun kävit. :)

Matleena: Täytyy katsoa mitä siitä saa ja ostaa sitten lisää.

Päivi: Minullekkin uusi tuttavuus. :)

Irina: Kiitos. :)

Mari: Ettei olis oikeessa. :)

Merja: Tänään torstaina tuntuu entiseltä :)

Marjut: Kiitos kommentistasi. :)

Villa Lankala: Mielestäni kiiltää kuvassa enemmän kuin luonnossa. :)

Äiti- Puffa: Ainakin eka kokemuksen perusteella, kyllä. Kerron myöhemmin lisää. :)

Susu kirjoitti...

Kaunis kiilto tuossa Linissä! Mulla taitais unohtua laskurin naputtelu kun vauhtiin pääsisin ja sitten sais kuitenkin laskea ne kerrokset:-(

Tunnustan! Lankakauppias tekee vanhoihin varsiin uudet terät kun se varren neulominen kestäis niin kauan ja muutakin tekemistä on:-)

Kirsi kirjoitti...

Esim. jos teet suorakaiteen muotoisen noin 50cm leveä. Tai Linnéan ohjeella tulee aikas kivan kokoinen kolmellakin kerällä. Ohje löytyy miun blogin sivupalkista. Puikot kannattaa olla kutoset.

PIPER kirjoitti...

Kaunista lankaa ja ihana väri, hieno on myös laskuri ;)

Tupuna kirjoitti...

Susu: En ajatellutkaan, että ajastahan sulla on pula, meinasin ettei se ainakaan lankojen puutteesta johdu. :)

KIrsi: Kiitos. :)

Piper: Laskuri pelaa hienosti. :)

Päivikki kirjoitti...

Napsautettava kerroslaskuri! Miun on saatava sellainen!!!! Tosin miun kerroslaskureille käy aina huonosti - koira pureskelee ne tuusan nuuskaksi.