torstai 16. huhtikuuta 2009

Kanavatyöni

Moikka!

Vuonna-81 katsoessani Dianan ja Charlesin häitä valmistui tämä kanavatyöni. Jäi hyvin mieleen valmistumispäivä satuhäiden johdosta. Olen kerran kyllästynyt tähän ja annoin siskolleni, mutta sitten halusinkin takaisin ja onneksi sain. :)

Nykyisellään kesken oleva taulu ei taida valmistua koskaan. Oli ostokääressään kymmenkunta vuotta ja tekeilläkin on ollut ainakin viisi vuotta. Ajattelin ottaessani työtä esille, että varmaan ovat koit syöneet langat poikki, mutta kyllä olivat aivan kunnossa,,,,,,,on kyllä mennyt HETKI taas etten ole neulallistakaan pistänyt,tiedä nyt sitten. :)

Tietääkö kukaan mistä voisi hankkia "napsautettavan" kerroslaskurin,,,nyt olis tarvetta ja tekis mieli sellaista. :)?? Nettikaupoissa vierailin, mutta ei aineskaan mun näkökenttään sellaista pompannut.

Lähdenpä katsomaan mitä postiPate on tuonut. :)

Terkuin Tupuna!

13 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Kaunis taulu! Kerroslaskuri-asiassa en osaa valitettavasti auttaa.

Seijasisko kirjoitti...

Kaunia taulu.<3

Samma kirjoitti...

Tulin vastavierailulle, vaikkakin olen ollut blogisi vakkarilukija jo jonkun aikaa :)

Omppumato kirjoitti...

Ihana kanavatyö!
Itsekin tein aikoinaan monia kanavatöitä, mutta nykyään en enää ole niitä tehnyt. Yksi kanavatyö on keskeneräisenä kaapissa. Jospa vaikka innostuisin pistelemään sen valmiiksi kesällä :).
Tarkoititko tämmöistä kerroslaskuria:
http://www.poppeli.net/product_details.php?p=481
tai
http://kauppa.lankabaari.fi/epages/Kaupat.sf/?ObjectPath=/Shops/Lanka/Products/4210

möhönasu kirjoitti...

Kaunis taulu! Onneksi sait sen takaisin :)

Tupuna kirjoitti...

Marjut,Seijasisko: Kiitos. :)

Samma: Kiva, kun jätit jäljen. :)

Omppumato: Tolla systeemillä olevaa tarkoitin, kiitos sulle. :)

möhönasu: Kiitos. :)

sartsa kirjoitti...

No onhan sinulla todiste seinällä, että oot jotain saanu joskus pisteltyä. Ei se sielä paketissa niin kauheesti sitte haittaa. Nimi. kokemusta on samasta asiasta :D

intsu kirjoitti...

Minusta tosi kaunis kanavatyö. Välittyy sellainen aito tunnelma.

Nelmi kirjoitti...

Kivan näköinen tuo sinun taulusi, sellainen halikuva.
On se sitten hyvä kun kerkesit tuota laskinta kyselemään, nyt mun ei itte tarttekkaan. Oon monasti miettinyt, että semmonen olis ihan hyvä olemassa, mutta en vain ole saanut aikaiseksi, nyt taidan saada, kun osoitettakin melkein tyrkytetään :) Kiitos vain minunkin puolestani Omppumadolle :)
Minulta on korvat ihan tukossa, Kultsi rähjää tuossa vieressä pallonsa kanssa ja haukkuu niin kimeästi, että ainakin pallo lähtee ihan just nukkumaan ja taidetaan me muutkin ;)
Kivoja keväisiä päiviä sinulle ja lintuhavaintoja!

Susu kirjoitti...

Kaunis työ. Olen elämäni aikana tehnyt tasan yhden ja se oli aikamoista puurtamista... Arvostan todella niitä, jotka jaksavat niitä pistellä!

Pitää taas myöntää, että on aukko sivistyksessä kun en tuollaisesta kerroslaskurista ole koskaan kuullutkaan (tai jos olen niin olen ohittamut asian turhakkeena)

Pitänee lähteä Omppumadon antamaan osoitteeseen opiskelemaan!

Anonyymi kirjoitti...

Upea kanavatyö; kauniit värit ja herkkä tunnelma. Eipä ole minunkaan tullut vuosiin pisteltyä ensimmäistäkään pistoa kanavatyöhön ja olettaisin kaksi keskeneräistä olevan lipaston laatikossa ja muutama aloittamaton. Muutama työ on valmiina seinällä ja viimeisin tekemäni on isälleni 70-vuotislahjaksi hänen rippikirkkonsa ja isäni täyttää tänä vuonna 76 v. Muutama työ on pisteltynä, mutta kehystämättömänä kaapin kätköissä kun tuo kehystäminen on niin tolkuttoman kallista vaikka tekisi itse työnkin (mies kävi pari vuotta sitten kehystyskurssin).

-merja-

Tupuna kirjoitti...

Sartsa: Niin tosiaan, sanoinko etten ole pistellyt. Ajattelin, että pistelyä on vaan ohuuilla langoilla kankaalle. :)


Nelmi: Hyvä, että oli apua sinullekkin kyselystäni. :)

Susu: Oppi ja ikä kaikki,,,tietenkin onhan meillä itsekullakin omat konstinsa noihin hommiin. :)

Merja: Kehystäminen on tosiaankin kallista. :(

leenuliini kirjoitti...

Herkän kaunis taulu. Itsellä on myös yksi laivataulu ollut kesken jo jonkun aikaa (vuosia. Kesällä voisi tehdä sitä tuossa parvekkeella oikein kunnon valossa.
Kiitos Tupuna onnitteluista ja erittäin mukavaa alkavaa viikkoa!