maanantai 28. syyskuuta 2009

Kukka asiaa

Moikka!

Uusia orkideoita. Alla olevan sain Tyttäreltäni lauantaina...Kiitos Mape. :) Tässä on korkea kukkavana josta lähtee monta haaraa. Kukkaloistoa riittää pitkään, jos nuput jaksavat aueta.


Ihanan ruusun sain eilen Apelta...Kiitos kaunis. :) Voi kun osaisin hoitaa, ruusut, ainakaan sisällä hoivattavat eivät ole niitä vahvimpia lajeja osaamisen kourissa.
Ape suihkutteli ja kiikutti sisään kaktuksen jossa on paljon nuppuja,siitä kuvia ,,toivon mukaan, myöhemmin.


Valkoinen kaunokainen tuli mieheni tuomana. Kaunis ja myöskin paljon nuppuja. :)

Löydön, minkä äsken tein toi suuren ilon. Kahdessa vanhassa orkideassa on kukkavarret, joten niitten kukkimista jäämme odottamaan.
Terkuin Tupuna!


9 kommenttia:

Sartsa kirjoitti...

Miten hoidetaan orkideaa, joka ei enää kuki?

Villa Lankala kirjoitti...

Kauniita kukkia ja kukkaloistoa on tiedossa pitkäksi aikaa:)

Minullakin on nuppuja vanhassa orkideassa. Jännityksellä odottelen nuppujen aukeamista. Kyllä nuo kukkaset osavaat ilahduttaa hoitajaansa.

P.S Mun kiinanruusu alkaa kukkimaan toistamiseen:)

Irina kirjoitti...

Ja taas niin kauniita orkideoita! Minulla ei ole yhtään kukkivaa kukkaa tällä hetkellä.Onneksi noissa kukkasissani on ainakin vihreät lehdet!Taitavat kukkani protestoida huonoa hoitoa,kun eivät kuki!
Hyvää viikon jatkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan näköisiä uusia orkideoja sinulla (olikos jotkin juhlat kun sait oikein kaksin kappalein ja ruusulla lisättynä?). Minullakin on elämäni ensimmäinen orkidea ja olen saanut pidettyä sen hengissä jo reilun kolme viikkoa :-). Mun kiinanruusu päätti olla tänä vuonna vissiin kokonaan kukkimatta kun ei vielä ole kukkinut, tosin leikkasin sitä kaksi kertaa kun eka kerralla olin taas liian helläkätinen.

-Merja_

Marjut kirjoitti...

Kauniita kukkia; varsinkin nuo orkideat!

Piiku kirjoitti...

Ihania kukkia! Kun osais vaan!

Matleena kirjoitti...

Sinulla on taas ollut oikein kukkaispäivä! ;) Ihanaa! Eipä taida tulla sinulla sellaista aikaa, ettei joku orkideasi kukkisi.

Susu kirjoitti...

Ihania orkideakuvia taaskin!

Omani kukkii ja näyttää voivan hyvin edelleen. Sillä on uimapäivä aina maanantaisin ja viime viikolla sain viimenin hankittua sille kunnollisen ruukun. Olen aika ylpeä siitä... Kiitos!

Tiinuli kirjoitti...

Hei pitkästä aikaa,, täältä löytyy taas vaikka mitä,, herkullisen näköisiä nuo korvapuustit, nam. Ihania kukkia!