keskiviikko 19. elokuuta 2009

Lahjontaa miulle! :)

Moikka!

Pitkästä aikaa,,,,, joka näkyy rientävän niin ettei perässä pysy.

Kuvassa lankavyyhti, joka on kuulema värjätty aivan minua ajatellen. :) Villa Lankala lahjoitti viime lauantaina Ogelissa neuletapaamisen yhteydessä. Oltiin siellä Apen ja tietenkin monen muunkin kanssa. :) Minulla ei syntynyt ostoksia vaikka tarjonnasta ei tietenkään ollut puutetta. Lankavarastoni pullistelevat sen verran, että riittää meikän iäksi, jos ei erikoista määrattyä tarvetta ilmene. :)

Minulla on täällä vieraskin tai vieras ja vieras, mutta ei asustele joka päivä meillä. Oma rakas Siskoni Kainuusta,,,joutunut olemaan evakossakin, kun olin pari päivää taas kontrolli käynnillä sairaalassa. Olen onnekas, kun minulla näitä sisaruksia riittää ja kaikkien kanssa "vedetään yhtä köyttä." :)

Kyselin Siskolta, että mitäs kirjoittaisin vielä, hän käski, että Pepposen mekko alkaa olla pian valmis. Niin,,,,hän hoputtelikin, että alahhan päivittämään Resoria, niin täässähän tätä tällä kertaa.

Terkuin Tupuna!

10 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Kyllä mekin (=sun lukijat) ollaan onnekkaita siskostasi:-) Resorin päivityksiä ja Tupunan kuulumisia on kaivattu!
Orkidea on elossa ja kukoistaa. Tekisi mieleni tuoda se kotiin, mutta kun en tiedä mitä karvainen kaverini siitä tykkäis...

Villa Lankala kirjoitti...

Oli ihana nähdä sinua pitkästä aikaa:) Kiitos mukavasta seurasta Sinulle ja Apelle!. Pidetään lippu korkealla! Aurinkoisia ja lämpimiä syyspäiviä !

MarjutJ kirjoitti...

Kiirettä pitää itse kullakin:) Sinulla on tosi hieno juttu, että sisaruksia on ja vielä kaikkien kanssa hyvissä väleissäkin.

t. ainut lapsi:(

Eila kirjoitti...

Kylläpä "Villis" sinulle nätin vyyhdin toi:)

Omppumato kirjoitti...

Ihanan lahjuksen olet saanut :).

Matleena kirjoitti...

Onpa niin suloisen hempeän väristä lankaa! :) Jännänä odotan, mitä siitä mahtaa tulla!
Terveisiä siskolle minultakin! Montako sinulle niitä muuten on? Minulla ei yhtään. :(

Anonyymi kirjoitti...

"ystävyyden siivin
lennän tänään luoksesi."

terkkuja Siskolle ja "Pojille"
lämpimin halauksin:kepa

Anonyymi kirjoitti...

Upean väriatä lankaa olet saanut. Minä myös puolestasi iloisena, mutta myöskin hiukan kateellisena lueskelen noita kertomuksiasi sisaruksistasi, sillä itselläni on veljiä, joista nuorinkin on mua 8 vuotta vanhempi eikä kenenkään kanssa heistä tule pidettyä vähimmässäkään määrin yhteyttä mm. nuorin veljeni kysyy ensimmäiseksi hänelle joskus soittaessani, että mitä asiaa ja jos ei hänen mielestään riittävän tärkeää niin en kunnon vastustakaan saa.

-merja-

Sartsa kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua! Nauru pidentää ikää, joten harrasta sitä ja niin voit ostaa myös lisää lankaa :D

gloriosa kirjoitti...

Iavan ihana väristä lankaa. Todella herkullisen punainen.