torstai 13. elokuuta 2009

PunahattujaMoikka!
Lempparikukkani ovat aloittaneet kukintansa. Muutama vuosi sitten piti aivan välttämättä saada tätä kukkasta. Ensin oli toisessa paikassa muttei viihtynyt,nykyisessä penkissä on tuuheutunut ja kasvanut. Keväällä , kun en muistanut Punahatun olevan paikassaan, meinasin kitkeä alut pois,on jotenkin niin rikkaruohon oloiset lehdet. :)
Meikän pitäisi varmaan muuttaa aurinkoisille maille. Eilinen oli kovin harmaa ja sateinen, meikäkin oli aivan maansa myyneen oloinen. Minuun kyllä näköjään tänäkesänä pesiytyi aurinko ja valo etten tahtoisi millään antaa pois.
Tänään kävin vika kerran nykyisellä fyssarilla. Seuraava kerta on täällä omalla paikkakunnalla ja eri hoitajalla. Nyt hernerokan lämmitykseen.....
Terkuin Tupuna!

7 kommenttia:

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Voi, punahatut on ihania kukkia! Maanantaina Kenkäveron näyteyrttitarhassa ihastelin punahattuja ja haluan meillekin niitä. Minähän en todellakaan ole mikään viherpeukalo ja kaikella (lempikukkaani unikkoa lukuunottamatta) mitä kasvattelen pitää olla jotain hyötytarkoitusta ja punahatustahan saa tehtyä auringonhattu-uutetta.

Sartsa kirjoitti...

Miten ihmees sinul onkin noin paljo kukkia ja tiiät kaikkien kukkien nimetkin. Miä en oo punahatuista kuullukaan.
Minul on kyl terassil ihania kalloja ja pasuunat alkaa kohta kukkimaan. Mut ne kaikki on vähän väliä ihan lääpällään vedenpuutteesta...

Matleena kirjoitti...

Kauniita punahattuja! Ei muuta kuin uuttamaan niistä tippoja: ;D

Minä myös olen nauttinut tästä kesästä, on se ollut niin suloisen lämmin. Tänään tuntui jo selvästi viileämmältä, mutta vielä tarkeni hyvin t-paidassa ja pikku hamosessa istua terassilla virkkaamassa.

MarjutJ kirjoitti...

Mutta se aurinko tuntuu aina harmaan päivän jälkeen vielä paremmalta:)

Anonyymi kirjoitti...

Voih, onko sulla punahattujakin, kyllä ne vaan on niin suloisia.

Toivottavasti saa hyvän, mukavan ja mieluisen fyssarin omalta paikkakunnalta!

Olet ollut ajatuksissani ja mulla on sulle jotain, mitä en vielä paljasta.

-merja-

Marleena kirjoitti...

Aika hienoja nuo punahatut. Ja jos niistä osaa vielä tippojakin uuttaa, niin johan ovat hyödyllisiäkin kauneutensa lisäksi.
Meillä sataa tänään, joten aletaan nauttia syksystä ihanan kesän jälkeen.

Sude kirjoitti...

Kovin ovat nättejä kukkia. Minä en ole vielä koskaan saanut niitä kasvamaan, vaikka yritystä on ollut.