sunnuntai 2. elokuuta 2009

Kukkasia ja Enkeli

Moikka!Kukkii lapinorvokki ,vaikka keväällä kukkasen kasvuun lähtö vaikutti hyvin vaikealta. Meillähän on ollut näitä joka kesä monta ruukullista pihalla. Saatiin sitten nytkin. :)Perjantaina saamiani kortteja. Ihana Enkelikortti kokoelmaani, kiitios Tyttöseni. Kesäiset kukat tulivat toivottamaan voimia ja jaksamista.

Keskiviikkoisella tyttöjen humputtelureissulla törmäsimme ylläolevan kortin saloihin Lanun aukiolla. Capoeira on musiikillinen taistelutanssi ja elämäntapa – ja ennen kaikkea osa brasilialaista kulttuuria. Hienon kuuloista ja näköistä esitystä.

Olen katsellut blogeissa, kun esitellään heinäkuun valmistuneita töitä. Aloin itsekkin katsomaan, että olenko tehnyt mitään valmista, purkanuthan kyllä olen sen tiedän. Ei monta, mutta Pepposen hattu, liivini ja tiskirätti. En osaa laittaa kollaasin muotoon, niin linkitän puikon ja koukun kautta kulkeneet langat.
Tällaista tälläkertaa,,,hyvää alkavaa viikkoa, pidetään toisistamme huolta! :)
Terkuin Tupuna!


6 kommenttia:

Mette aka mettuska kirjoitti...

Onpa kaunis tuo lapinorvokki!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Johan siinä vainen on ihan mukavasti aikaansaannosta! Tuo liivi/toppi on tosi kaunis!

Matleena kirjoitti...

Ihania pirtsakoita nuo lapinrvokit! ;)

Susu kirjoitti...

Jopas on aikaansaannoksia! Minä en edes viitsi luetella kun sen verran laiskana olen ollut. Ehkäpä loma ja syksy tuo taas puhtia puikkoihin. Mukavaa viikkoa myös Sinulle!

MarjutJ kirjoitti...

Hyvää viikkoa sinulle myös!

intsu kirjoitti...

On hurmaava kukka tuo Lapinorvokkikin. Minä olen ollut kukissa keltaista väriä vastaan,mutta tänäkesänä mun mieli on alkanut muuttua keltaisen värin suhteen. Minä en minään kuukautena ole tehnyt inventaariota paljonko töitä on kulloinkin valmistunut. Mulle on se tekemisen ilo niin ihana asia,että valmistuu sittenkun valmistuu. Joskus ei aikoihin mitään,kun monta on aina kesken ja joskus niitä sitten voi kasapäin valmistuakin.